Voor VvE'sContact
BackDiensten

Collectieve Inkoop Internet, TV & Bellen

Met onze collectieve inkoopactie stap je makkelijk over naar een andere provider, zo kun je flink wat geld besparen. Wij zorgen voor goede voorwaarden en samen krijgen we een scherpe prijs. Doe ook mee!

Doe mee
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk

 • Vaste lage maandprijs

 • Makkelijk overstappen

man en vrouw zitten op bank

Waarom deze collectieve inkoop?

Als vereniging voor huiseigenaren strijden we voor betaalbaar wonen, onder andere door het verminderen van woonlasten. Na de energiemarkt willen we ook in de markt van internet, tv en (vast) bellen de concurrentie op gang brengen; Deze wordt nu gedomineerd door twee grote partijen. Alleen met eerlijke concurrentie kunnen huiseigenaren minder gaan betalen.

Snel en stabiel internet voor een vaste lage prijs

Via onze Collectieve Inkoop Internet, TV en Bellen ben je zeker van snel en stabiel internet voor een vast laag maandtarief. Daarnaast profiteer je van een mooie welkomstkorting. Je kunt het pakket naar wens uitbreiden met digitale tv en vast bellen. Overstappen is makkelijk, wij zorgen ervoor dat dit soepel verloopt. 

Bij inschrijving controleren wij welke internetsnelheid geschikt is voor jouw gebruik. Zo kies je straks eenvoudig de snelheid die bij je past en betaal je niet onnodig meer voor een snellere verbinding.

Voordelig televisie kijken

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Internet, TV & Bellen?

Doe mee

1. Inschrijven

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Vul je adresgegevens en voorkeuren in en geef aan waar je internet voor gebruikt. Je ontvangt een bevestiging van je deelname per e-mail. Hierin staat ook de datum vermeld waarop je het persoonlijk aanbod van ons ontvangt.

2. Veiling voor gekwalificeerde aanbieders

Gekwalificeerde aanbieders van internet, digitale televisie en vast bellen hebben hun bod uitgebracht. De aanbieder met de scherpste prijs heeft de veiling gewonnen.

3. Persoonlijk aanbod: jij beslist

Je ontvangt een e-mail met een link naar jouw persoonlijk aanbod. Je kunt je pakket naar wens uitbreiden, bijvoorbeeld met extra tv-zenders. Je beslist zelf of je op het aanbod ingaat.

4. Overstappen

Accepteer je het aanbod, dan start je nieuwe contract op de door jouw opgegeven startdatum. Je ontvangt tijdig de nieuwe apparatuur die je makkelijk zelf aansluit. Neem je glasvezel af, dan komt er altijd een installateur bij je langs om alles aan te sluiten. Maak je gebruik van de gratis overstapservice, dan wordt jouw huidige contract automatisch door de provider opgezegd.

Over het aanbod

Het aanbod bestaat standaard uit een abonnement voor snel en stabiel internet. Dit kun je naar wens uitbreiden met digitale tv en vast bellen.

Soort internetverbinding

Wij gaan na welke internetverbinding beschikbaar is op jouw adres, DSL of glasvezel, en doen je daarvoor een scherp aanbod. Het merendeel van de woningen heeft een DSL aansluiting, hiervan bieden wij de hoogst haalbare snelheid. Ben je al op het glasvezelnetwerk aangesloten, dan kun je in ons aanbod kiezen uit verschillende snelheden. 

Stabiel netwerk

Je bent zeker van een stabiele verbinding. Alle deelnemende providers aan ons collectief maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.

Vaste lage prijs

Het abonnement heeft een looptijd van 12 maanden met een vast laag maandtarief. Daarnaast ontvang je een mooie welkomstkorting na het eerste jaar. Na 12 maanden blijft je maandbedrag gelijk. Er kan wel een jaarlijkse indexatie plaatsvinden.

Internet 

 • DSL of glasvezel (afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres)
 • Stabiele verbinding via het KPN-netwerk

Televisie (optioneel) 

 • Interactieve televisie
 • HD-kwaliteit zenders
 • Zenderpakket is uit te breiden (bijv. met Ziggo Sport, ESPN, Videoland) 

Vast bellen (optioneel) 

 • Gratis nummerbehoud

Voordelen van de Collectieve Inkoop Internet, TV & Bellen

man en vrouw doen videospel op bank
 • Standaard snel internet, tv en bellen optioneel
  Standaard krijg je snel internet. Je kunt het naar wens uitbreiden met digitale televisie en/of vast bellen.
 • Vaste lage prijs
  Omdat we met veel zijn, kunnen we goede voorwaarden en een scherpe prijs krijgen. Een vast laag tarief gedurende de looptijd van je abonnement én daarna.
 • Betrouwbaar en stabiel netwerk
  Providers die deelnemen aan onze veiling maken gebruik van het betrouwbare open netwerk van KPN.
 • Makkelijk overstappen
  De nieuwe aanbieder zegt je contract op bij je oude provider. Dit loopt naadloos in elkaar over, zodat je geen dag zonder internet of tv zit. Wij zien erop toe dat dit soepel verloopt.
Doe mee


Veelgestelde vragen

Dit vind je misschien ook interessant

Fabels over overstappenInternet en tv: meeverhuizen of overstappen?Welke internetsnelheid past bij mij?

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube