Voor VvE'sContact
BackCollectieve Inkoop Inter...

Stabiel internet via het KPN-netwerk

KPN is samen met Ziggo de bekendste internetprovider van Nederland. KPN levert internet via haar eigen netwerk en staat bekend om de stabiele verbinding. Maar ook andere providers bieden hun diensten aan op het KPN-netwerk, hoe zit dat?

KPN Netwerk NL is onderdeel van KPN en heeft het beleid dat ook andere providers hun diensten kunnen aanbieden op hun netwerk. Je kiest dus zelf de provider die het beste bij je past met de zekerheid van een stabiele internetverbinding bij jou thuis.

KPN Netwerk is verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van het netwerk. Ze zorgen ervoor dat er door heel Nederland glasvezelkabel ligt van de hoofdcentrale naar de wijkcentrales. Vanuit daar gaan er koperen kabels of glasvezelkabels naar jouw woning, waardoor je internet via DSL- of glasvezelverbinding kunt ontvangen.

Ziggo heeft als enige andere provider een eigen landelijk dekkend netwerk, deze loopt over de coaxkabel. Dit is geen open netwerk; hierdoor is Ziggo de enige aanbieder van kabelinternet.

Bespaar op internetkosten

Door over te stappen naar een andere provider kun je vaak flink besparen op internetkosten. Met onze Collectieve Inkoop Internet, TV en Bellen is dat heel eenvoudig. Je krijgt de beste voorwaarden tegen een scherpe prijs. Combineer het internetabonnement eventueel met tv of vast bellen om van nog meer voordeel te profiteren. Doe vrijblijvend mee en ontdek hoeveel jij kunt besparen.

Schrijf je nu in

Tags

Wonen

Dit vind je misschien ook interessant

Welke internetsnelheid past bij mij?Kabel, DSL of glasvezel?Fabels over overstappen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube