Voor VvE'sContact
BackDiensten

Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs én met lange garantie. Wij doen het uitzoekwerk en informeren je helder en objectief. Wel zo makkelijk!

Houd mij op de hoogte
 • Grootste collectief van Nederland

 • Hoge kwaliteit zonnepanelen met lange garantie

 • Inclusief installatie, monitoring & garantie

man geeft uitleg aan stel over zonnepaneel bij voordeur

Waarom de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie, vinden wij. Daarom organiseren we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen: hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs van het zonnepanelensysteem.  En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee. 

De Collectieve Inkoop Zonnepanelen organiseren we samen met onze partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Ruim 880.000 panelen geïnstalleerd
Meer dan 80.000 huishoudens deden al mee
Wij zien erop toe dat alles soepel verloopt

Let op!

Door de crisis op de energiemarkt, is de afgelopen paar jaar de vraag naar zonnepanelen enorm gestegen.
De markt kampte met materiaaltekorten, transportproblemen en een tekort aan installateurs waardoor de wachttijden zijn opgelopen.

Inmiddels is de leverbaarheid van de materialen weer op peil. Echter, door de grote vraag naar zonnepanelen en de beperkte installatiecapaciteit, kunnen wij momenteel nog geen nieuwe ronde van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen organiseren. Wel kunnen wij je op de hoogte houden van een nieuwe actie. Vul je gegevens in en wij geven je een seintje zodra we weer starten!

Houd mij op de hoogte

Laat je gegevens achter en wij informeren je wanneer een nieuwe ronde van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen start.

Houd mij op de hoogte

Zonnepanelen in 5 stappen - zo werkt ons collectief

Onze collectieve inkoop bestaat uit 5 simpele stappen waarbij wij het grootste deel van het werk voor je uit handen nemen. Wij doen het uitzoekwerk . Wil je alvast meer lezen over wat er in het aanbod zit?

Meer informatie over het aanbod

1. Schrijf je vrijblijvend in

Tijdens een actieperiode is inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijgen deelnemers die geen lid zijn, een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau. Na inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging van je deelname. Momenteel is er geen actie, wel kun je je gegevens achterlaten. Wij houden je op de hoogte als een volgende ronde van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen start.

2. Veiling voor gekwalificeerde leveranciers

De leverancier van zonnepanelen met de scherpste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem wint de veiling. De veiling vindt plaats gemiddeld na 4 tot 6 weken na start van de actie. Na de veiling gaan we aan de slag op jouw persoonlijk aanbod klaar te maken, dat duurt een aantal weken.

3. Persoonlijk aanbod: jij beslist

Afhankelijk van onder meer het moment dat je je inschrijft én wanneer de veiling plaatsvindt, ontvang je een link naar je persoonlijk aanbod. Het aanbod betreft een compleet pakket, inclusief zonnepanelen, installatie, monitoring en garantie. Klik op 'Meer informatie over het aanbod' om te lezen wat er allemaal bij het aanbod zit inbegrepen.

4. Digitale schouw van je dak

Als je het aanbod accepteert, controleert de leverancier tijdens een digitale schouw of je dak daadwerkelijk geschikt is en of het aantal zonnepanelen op je dak past. Hierna ontvang je je definitieve offerte.

5. Installatie van de zonnepanelen

Gecertificeerde installateurs installeren het zonnepanelensysteem. De leverancier houdt je op de hoogte van de installatiedatum. Door de enorme drukte is dit momenteel minimaal 30 weken na acceptatie van je persoonlijke aanbod. Na installatie wek je direct groene stroom op. Zo verdien je de aanschaf van je zonnepanelen vanzelf terug.

Het aanbod: wat kun je verwachten

Zwarte panelen

zonnepanelen

Het aanbod bevat standaard zwarte zonnepanelen met een vermogen van minimaal 390 Wattpiek. Wil je meer dan 40 panelen op je dak? Bespreek dit met de leverancier als je het persoonlijk aanbod hebt geaccepteerd.

De volgende merken zonnepanelen worden veel aangeboden: Suntech, Longi Solar, Trina Solar, EGing, Jinko Solar, JA Solar, Ulica Solar, Talesun.

Zwart - standaard

 • Minimaal 390 Wattpiek vermogen
 • CE-keurmerk
 • TÜV-keurmerk
 • Monokristallijn

Lees meer over zonnepanelen

Alles over zonne-energieHoe werken zonnepanelenKosten zonnepanelenWat is salderen?

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube