Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackCollectieve Inkoop Energ...

Hoe werkt Collectieve Inkoop Energie?

Meedoen met de Collectieve Inkoop Energie is heel makkelijk. Je hoeft je alleen maar in te schrijven, wij doen de rest. Wij vergelijken alle partijen, organiseren een veiling en sturen je een aanbod. Natuurlijk kies je zelf of je ja zegt.

In 5 stappen over naar een nieuwe energieleverancier

Vrijblijvend inschrijven

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven. Leden en niet-leden, iedereen kan meedoen.

Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. De leverancier met het beste bod wint de veiling. Omdat veel mensen meedoen, kunnen we een scherpe prijs en goede voorwaarden bedingen voor gas en groene stroom.

Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod. Dit bestaat uit een 1-jarig en een 3-jarig contract voor gas en groene stroom. In dit persoonlijke aanbod vergelijken we ook de tarieven van ons collectief met de tarieven van de 3 grootste energieleveranciers en de gemiddelde marktprijs. Zo kun je direct een eerlijke vergelijking maken. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

Overstappen

Op jouw persoonlijke aanbodpagina geef je aan ons je huidige contractsituatie en de einddatum van je huidige energiecontract door. Wanneer je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Wij zeggen dan jouw huidige energiecontract op en regelen de nieuwe overeenkomst. Je hoeft alleen je meterstanden door te geven aan je oude energieleverancier.

Meer over de Collectieve Inkoop?

Bekijk de video voor meer informatie. Alles helemaal duidelijk en wil je graag meedoen? Schrijf je dan vrijblijvend in.

Schrijf je in

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Veelgestelde vragen

Gratis lidmaatschap

Nadat je je hebt ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie ontvang je vrijblijvend een persoonlijk aanbod. Accepteer je het aanbod, dan word je gratis een jaar lid van Vereniging Eigen Huis. Heb je eerder gebruikgemaakt van het gratis lidmaatschap? Dan wordt de contributie automatisch bij jou in rekening gebracht.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

Tags

BesparenHuiseigenaarVerduurzamenVerduurzamen-Energieprijzen

Meer over de Collectieve Inkoop Energie

Vrijblijvend inschrijvenErvaringen van overstappersVeelgestelde vragenWaarom we dit doen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

ehm-november-2023

ehm-november-2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube