Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Energie

We hebben weer een veiling kunnen organiseren! We hebben een aanbod gekregen voor een 1-jarig energiecontract! Ook behoefte aan zekerheid? Schrijf je snel in en ontvang uiterlijk 27 september jouw aanbod!

Schrijf je in
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Er is weer een veiling geweest!
We hebben weer een veiling kunnen organiseren voor de Collectieve Inkoop Energie. Maar liefst 32.000 mensen deden mee met de veiling, waardoor we een aanbod kregen voor een 1-jarig energiecontract met tarieven onder het prijsplafond.

Let op: er is een beperkt aantal contracten van 7.000 beschikbaar. We selecteren de deelnemers in chronologische volgorde waarbij de eerste inschrijvers ook als eerste een aanbod ontvangen.   

Behoefte aan zekerheid? Schrijf je alvast in voor volgende actie!
Wil je zeker zijn van je energiekosten komende periode? Schrijf je dan in voor de Collectieve Inkoop Energie. Wij sturen je uiterlijk 27 september het aanbod toe. En helpen je makkelijk overstappen naar een vast energiecontract. Iedereen kan zich inschrijven.

Schrijf je in
vrouw leest boek op stoel

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine september 2023

Eigen Huis Magazine september 2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube