Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij daklekkage

Een daklekkage is een meestal een complex probleem. Er ligt vaak niet één oorzaak aan ten grondslag. Via de Spoedklusservice proberen wij de oorzaak te achterhalen en wordt er, inden mogelijk, direct een noodvoorziening getroffen.

VEH Hero

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Je krijgt direct tips wat je zelf kunt doen om de ergste waterschade te voorkomen. Daarna lever je foto’s aan via e-mail. Aan de hand daarvan wordt bepaald of wij onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van de lekkage en wanneer iemand kan langskomen. Ook krijg je de kosten van het onderzoek te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Wanneer kunnen wij jou niet helpen?

Spelen de problemen met het dak al langer en zijn er al eerder lekdetectie-specialisten langs geweest, dan kunnen wij je niet helpen. Ook kan het zijn dat er op basis van de foto's en de telefonische intake beoordeeld wordt dat wij je niet kunnen helpen. We zijn hier heel eerlijk in, omdat we je niet op onnodige kosten willen jagen.
 

Werkzaamheden ter plaatse

Voor onderzoek naar daklekkage wordt er lekdetectie uitgevoerd. Zodra de (vermoedelijke) oorzaak van de lekkage is vastgesteld, kijkt de vakspecialist of er een noodvoorziening kan worden getroffen, of niet. Als hier extra kosten aan verbonden zijn, bespreekt de vakman dit ter plaatse met jou. Let op! Noodherstel is niet altijd mogelijk.

In sommige gevallen kunnen we op basis van de uitkomst van het onderzoek ook voor het definitieve herstel zorgen. Dit is altijd op een later moment. Hiervoor ontvang je eerst een nieuwe offerte.

Veilig werken

Wij vinden veilig werken erg belangrijk. Daarom volgen de vakspecialisten die via de Spoedklusservice worden ingeschakeld altijd de veiligheidsvoorschriften van de Arbowet. In het geval van werkzaamheden aan het dak geldt het volgende:

  • Er komen vaak 2 vakspecialisten, waarvan een beneden, onderaan de ladder blijft staan. Dit is wettelijk verplicht.
  • Is je dak hoger dan 6 meter, dan is er een steiger of hoogwerker nodig. Omdat wij deze eerst moeten huren wordt de afspraak op een later moment met je ingepland.
  • Staat er veel wind, regent het, is er sneeuw of ijzel of is het donker? Dan kunnen wij niet langskomen. Wij maken een afspraak op een later moment als het weer beter is.


man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube