Voor VvE'sContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij daklekkage

Een daklekkage is een meestal een complex probleem. Er ligt vaak niet één oorzaak aan ten grondslag. Via de Spoedklusservice proberen wij de oorzaak te achterhalen en wordt er, inden mogelijk, direct een noodvoorziening getroffen.

Hero image

Hoe gaan wij te werk?

Telefonische intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Je krijgt direct tips wat je zelf kunt doen om de ergste waterschade zelf te voorkomen. Daarna lever je foto’s aan via e-mail. Aan de hand daarvan wordt bepaald of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Wanneer kunnen wij jou niet helpen?

Spelen de problemen met het dak al langer en zijn er al eerder specialisten lang geweest, dan kunnen wij je niet helpen. De Spoedklusservice is alleen voor acute calamiteiten.
 

Werkzaamheden ter plaatse

Op locatie stelt de vakspecialist vast wat de oorzaak (vermoedelijk) is. Indien mogelijk wordt er direct voor een tijdelijke noodoplossing gezorgd. Als hier extra kosten aan verbonden zitten, vanwege de omvang van de klus, bespreekt de herstelpartner dit ter plaatse met jou. Let op! Noodherstel is niet altijd mogelijk.

Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Veilig werken

Wij vinden veilig werken erg belangrijk. Daarom volgen de vakspecialisten die via de Spoedklusservice worden ingeschakeld altijd de veiligheidsvoorschriften van de Arbowet. In het geval van werkzaamheden aan het dak geldt het volgende:
 

  • Er komen vaak 2 vakmannen, waarvan een beneden onderaan de ladder blijft staan. Dit is wettelijk verplicht.
  • Is je dak hoger dan 6 meter, dan is er een steiger of hoogwerker nodig. Wij moeten deze eerste huren. Er wordt daarom een afspraak voor een later moment met je ingepland.
  • Staat er veel wind, regent het, is er sneeuw of ijzel of is het donker? Dan kunnen wij niet langskomen. Wij maken een afspraak voor een later moment als het weer beter is.


man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube