Huis kopen? Onze diensten helpen je verder

Als lid kun je gebruikmaken van onze diensten, natuurlijk met voordeel.

Doe je voordeel met onze dienstverlening

Zet je net de eerste stappen op de huizenmarkt? Of sta je misschien al op het punt om een huis te gaan bezichtigen of een makelaar in de hand te nemen?  Wij helpen je stap voor stap door het hele koopproces. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

Meer informatie

Koopcoach

Bij de aankoop van een huis kun je wel wat hulp gebruiken. Onze koopcoach begeleidt je persoonlijk.

Hypotheekgesprek

Vereniging Eigen Huis biedt een persoonlijk, onafhankelijk hypotheekadvies. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor een gratis oriënterend gesprek.

Waarde bepalen

Krijg snel en voordelig inzicht in de waarde van een huis met de tool van Calcasa. Binnen enkele minuten een reële prijs zonder hoge taxatiekosten.

Bouwtechnische keuring

Meer zekerheid over de bouwtechnische staat van een woning? Laat een onafhankelijke Bouwtechnische keuring uitvoeren door een van onze experts.

Koopcontract

Een koopovereenkomst beoordelen is met al die ingewikkelde termen niet makkelijk. Voorkom verrassingen en laat de koopovereenkomst nakijken door een expert van Vereniging Eigen Huis.

Hypotheek berekenen

Kom er snel en eenvoudig achter wat je kunt lenen voor de aankoop van een woning of maak een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Taxatierapport van NTS

Om een hypotheek aan te kunnen vragen heeft u een taxatierapport nodig. Een taxatierapport van NTS voldoet aan alle eisen. Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen korting.

Notaris

Voor de overdracht van de woning moet je bij de notaris langs. In samenwerking met Nationale Notaris bieden wij verschillende notarisdiensten aan.

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden