energiescan_3

Energieservice

Inzicht in hoe je kunt verduurzamen

Ontdek hoe je jouw woning kunt verduurzamen. Onze Energieservice geeft inzicht in welke maatregelen het beste passen en wat de kosten en opbrengsten zijn. Liever meteen aan de slag? Vraag dan direct een offerte op of doe mee met een van onze collectieve inkoopacties.

Wat is de Energieservice?

Met onze Energieservice krijg je inzicht in hoe je jouw woning het beste kunt verduurzamen, inclusief een overzicht van de kosten en opbrengsten. Vul de Energiescan in en ontvang gratis een indicatie welke maatregelen het beste bij jouw woning passen. Liever een uitgebreid advies op maat? Boek dan een persoonlijk gesprek met een van onze duurzaamheidsadviseurs. Of ga direct aan de slag met energiebesparende maatregelen.

De CO2-uitstoot in Nederland moet naar beneden. Dat is het belangrijkste doel van het Nederlandse Klimaatakkoord. Om dit doel te halen, moeten we aardgasvrij gaan wonen en zullen huiseigenaren hun woning moeten verduurzamen. Met de Energieservice helpen we je op weg.

Energieservice: van advies tot installatie

Vereniging Eigen Huis

Energiescan

Start de gratis online Energiescan en krijg direct een indicatie van welke maatregelen bij jouw woning passen, inclusief gemiddelde kosten en opbrengsten. 

Doe nu de scan

Vereniging Eigen Huis

Persoonlijk energieadvies

Liever advies op maat? Boek dan een telefonisch adviesgesprek vanaf € 99. Je ontvangt een uitgebreid energiebespaarrapport.

Maak een afspraak

Vereniging Eigen Huis

Energiebesparende maatregelen

Lees meer over de energiebesparende maatregelen die je kunt nemen, vraag vrijblijvend een offerte op of doe mee met een van onze collectieve inkoopacties.  

Direct aan de slag

Wat zijn de voordelen van de Energieservice?

Energieadvies op maat
Vul de online Energiescan in en krijg een indicatie van welke maatregelen geschikt zijn voor jouw woning. Voor advies op maat kun je een telefonisch gesprek boeken.
Inzicht in kosten en opbrengsten
Direct inzicht in de kosten, opbrengsten en terugverdientijd van de energiebesparende maatregelen.
Vrijblijvend opvragen van offertes
Vraag vrijblijvend een offerte op voor isoleren of doe mee met onze collectieve inkoopactie voor zonnepanelen.

Je woning verduurzamen: dit zijn de mogelijkheden

Lees meer over de energiebesparende maatregelen die je kunt nemen om je woning te verduurzamen.

iStock-174965786-muurisolatieMuurisolatie

Spouwmuurisolatie levert samen met dakisolatie het meeste rendement op. Het is zo gedaan en snel terugverdiend. Je bespaart € 200 tot € 800 per jaar.

Rubber dakbedekkingDakisolatie

Met dakisolatie bespaar je tussen de € 400 en € 650 per jaar op de energierekening. Zo’n 30 % van de warmte in huis gaat namelijk verloren via het dak.

Vloer-/bodemisolatie

Het isoleren van de vloer doe je voor besparing op energie én voor comfort. Het scheelt op de jaarlijkse energierekening tussen de € 170 en € 330.

23123-3127-duurzame-energieZonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf stroom op: zo bespaar je op je energierekening. Zonnepanelen verdien je binnen zeven jaar terug.

Ervaringen met de Energieservice

Vereniging Eigen Huis

Erik van der Zee - Lemmer

“We hadden al veel maatregelen getroffen. Het energie-advies heeft bevestigd dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. We verdiepen ons nu in spouwmuurisolatie.”
Vereniging Eigen Huis

Adelmo Bisutti - Oldebroek

“Fijn om een goed maatwerkadvies te krijgen. Van kleine maatregelen die snel uit te voeren zijn, tot maatregelen die om meer tijd en een grotere investering vragen.”
Vereniging Eigen Huis

Dhr J. Matthijssen - s-Gravenhage

“Het energie-bespaarrapport was heel duidelijk. Ik heb direct een offerte voor dakisolatie en vloerisolatie aangevraagd. Zonnepanelen volgen zeker later ook."