DSC_7104-hero

Jouw mening telt

Reviews en ervaringen

Of je een dienst bij ons hebt afgesloten, een product hebt afgenomen of een gratis e-book hebt gedownload, wij zijn benieuwd naar jouw mening. Bekijk hieronder de reviews en de ervaringen van onze leden en niet-leden. 

Waarom doen wij dit?

Als vereniging komen wij op voor de belangen van (toekomstige) huiseigenaren. Daarin willen wij graag zo transparant mogelijk zijn. Met het delen van reviews en ervaringen willen we onze leden en potentiële leden laten zien hoe onze dienstverlening wordt beoordeeld. 

Alle reviews

Reviews per categorie

G04 - Blauw - CIZ Collectieve Inkoop Zonnepanelen
C01 - Blauw - Nationale Notaris Eigen Huis Hypotheekadvies
I01 - Blauw - EHBA Eigen Huis Bouwkundigadvies
G03 - Blauw - CIE Collectieve Inkoop Energie
H01 - Blauw - EHS Eigen Huis Schilderservice

Ervaringen met zonnepanelen via Vereniging Eigen Huis

Sommige leden zijn zo tevreden dat ze nu ambassadeur zijn van Vereniging Eigen Huis. Bekijk of er in jouw woonplaats zonnepanelen via onze collectieve inkoop zijn geplaatst en hoe onze ambassadeurs dit hebben ervaren.   
Vereniging Eigen Huis

Kees van Deutekom

star star star star star_half
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gedegen voorbereiding en prima info van zowel Vereniging Eigen Huis als van Solar NRG. Veel handleidingen en begeleiding gedurende het hele traject. Laat nu de zon maar schijnen!
Vereniging Eigen Huis

Dhr. Vroege

star star star star star_border
Goede prijs. Binnen 1 dag was het geregeld, lagen de panelen op het dak. Alles werkte meteen. De monteurs houden je goed op de hoogte. Telefonisch werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Vereniging Eigen Huis

Mevr. J. Kokkler

star star star star star_border
Er is erg goed overlegt over hoe de leidingen het beste aangelegd kunnen worden. Er is netjes gewerkt. Ziet er goed uit! Wat ze gemonteerd hebben, zowel intern als extern!