• 650.000 zonnepanelen

  • 50.000 tevreden klanten

  • Klanten geven ons een 8,3!

Ervaringen in Nederland

Vereniging Eigen Huis

Dhr. Vroege uit IJsselstein

Goede prijs. Binnen 1 dag was het geregeld, lagen de panelen op het dak. Alles werkte meteen. De monteurs houden je goed op de hoogte. Telefonisch werd ik vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.
Vereniging Eigen Huis

Mevr. de Vries uit Delft

Goede prijs voor de zonnepanelen. Het proces en informatie erg overzichtelijk. De monteurs leggen goed uit wat ze doen, ze werken netjes en snel. Het is ons goed bevallen, dank voor de inspanningen!
Vereniging Eigen Huis

Dhr. E.p. Seijdel uit Hengelo

Goede back up bij vragen. Vriendelijke mensen aan de telefoon en de monteurs hebben goed meegedacht in de mogelijkheid om meer panelen te kunnen plaatsen. Hulde voor het meedenken!
Vereniging Eigen Huis

Dhr. Rijneker uit Woerden

Het hele proces vanaf de offerte tot het installeren gaat zeer snel. Minpuntje: Wel een foto gestuurd van de groepenkast, op de dag van plaatsing bleek deze toch onvoldoende te zijn. Dit is vervolgens keurig opgelost.
Vereniging Eigen Huis

Dhr. Kroon uit Westland

Panelen zijn netjes gemonteerd door vakbekwame en inventieve monteurs, voldoen aan de verwachtingen qua opbrengst en het is leuk om alles bij te houden met de app.
Vereniging Eigen Huis

Dhr. Kunst uit Houten

Goed geregeld. Wel iets later gaan lopen dan initieel aangekondigd, maar proces is heel soepel gegaan. Men reageert snel en duidelijk. Prettige partij die de zonnepanelen heeft geplaatst.
Vereniging Eigen Huis

Dhr. van Engelen uit Nieuwegein

Van tevoren goed advies/overleg via telefoon. Monteurs hebben netjes en veilig gewerkt. Zeer tevreden over het gehele traject van inschrijving tot aan oplevering. Goede keus om deze leverancier te contracteren.
Vereniging Eigen Huis

Dhr. H. Hubregtse uit Amersfoort

De zonnepanelen zijn snel en goed geïnstalleerd tegen scherpe prijs. Ik moet natuurlijk nog wel zien hoeveel het oplevert als de zon weer wat meer gaat schijnen. Ze hebben het prima gedaan. Goed overleg gehad over de route van de bekabeling, nette installateurs.
Vereniging Eigen Huis

Dhr. Lee uit Den Haag

Ik vind het prettig dat ik niet zelf hoef te zoeken naar een goede leverancier die zonnepanelen levert voor een scherpe prijs. Wij zijn goed begeleid tijdens het hele proces.

Zonnepanelen kopen via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Steeds meer huiseigenaren wekken hun eigen groene energie op. Via zonnepanelen besparen zij flink op hun energierekening. Een slimme investering, want na zo’n 7 jaar heb je ze vaak al terugverdiend. Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je makkelijk zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Doe de daktest en ontdek hoeveel panelen er op jouw dak passen en wat zonnepanelen kosten en opbrengen.

Vrijblijvend inschrijven

Externe inhoud

Om de inhoud van een externe partij te bekijken moet je eerst akkoord gaan met het plaatsen van alle cookies.

Ja, ik ga akkoord!

Zie voor meer informatie ons cookiebeleid en privacystatement.

e-book zonnepanelen

Gratis e-book zonnepanelen

Wat voor type zonnepanelen zijn er? Hoe zit het met de terugverdientijd en salderen? En is jouw dak wel geschikt? In dit e-book leggen we je alles uit en geven we je tips. Objectief geschreven, zodat jij straks een goede keuze kunt maken. 

Download het e-book

Zonnepanelen kopen: hoe werkt het?

Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je gemakkelijk zonnepanelen met een flinke korting. Je hoeft je aan maar online in te schrijven want wij doen de rest. We organiseren een veiling voor gekwalificeerde leveranciers waarbij het beste bod wint. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend aanbod op maat. Hierin staan de kosten voor zonnepanelen op jouw dak. Accepteer je dit aanbod? Dan worden de panelen binnen 8 weken op je dak geplaatst. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid van ons bent.

DJI_0349

Is jouw dak geschikt?

Check in 4 stappen of jouw dak geschikt is

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs met de beste voorwaarden. Wij doen het uitzoekwerk, wel zo makkelijk! Schrijf je in en ontvang vrijblijvend een aanbod op maat.

  • Meer dan 650.000 zonnepanelen geïnstalleerd
  • Meer dan 50.000 tevreden klanten
  • Beoordeeld met een 8,3