• 850.000 zonnepanelen

  • 78.000 tevreden klanten

  • Uitstekende beoordelingen

Ervaringen in Nederland

Zonnepanelen kopen via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Steeds meer huiseigenaren wekken hun eigen groene energie op. Via zonnepanelen besparen zij flink op hun energierekening. Een slimme investering, want na zo’n 7 jaar heb je ze vaak al terugverdiend. Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je makkelijk zonnepanelen tegen een scherpe prijs. Doe de daktest en ontdek hoeveel panelen er op jouw dak passen en wat zonnepanelen kosten en opbrengen.

Vrijblijvend inschrijven

Externe inhoud

Om de inhoud van een externe partij te bekijken moet je eerst akkoord gaan met het plaatsen van alle cookies.

Ja, ik ga akkoord!

Zie voor meer informatie ons cookiebeleid en privacystatement.

e-book zonnepanelen

Gratis e-book zonnepanelen

Wat voor type zonnepanelen zijn er? Hoe zit het met de terugverdientijd en salderen? En is jouw dak wel geschikt? In dit e-book leggen we je alles uit en geven we je tips. Objectief geschreven, zodat jij straks een goede keuze kunt maken. 

Download het e-book

Zonnepanelen kopen: hoe werkt het?

Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je gemakkelijk zonnepanelen met een flinke korting. Je hoeft je aan maar online in te schrijven want wij doen de rest. We organiseren een veiling voor gekwalificeerde leveranciers waarbij het beste bod wint. Vervolgens ontvang je een vrijblijvend aanbod op maat. Hierin staan de kosten voor zonnepanelen op jouw dak. Accepteer je dit aanbod? Dan worden de panelen binnen 8 weken op je dak geplaatst. Iedereen kan meedoen, ook als je geen lid van ons bent.

DJI_0349

Is jouw dak geschikt?

Check in 4 stappen of jouw dak geschikt is

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs met de beste voorwaarden. Wij doen het uitzoekwerk, wel zo makkelijk! Schrijf je in en ontvang vrijblijvend een aanbod op maat.

  • Meer dan 850.000 zonnepanelen geïnstalleerd
  • Meer dan 78.000 tevreden klanten
  • Beoordeeld met een 8,3