Rekentools hypotheken vaak onbetrouwbaar

Vooral ouderen vaak de dupe van onbetrouwbare rekentools. Rekenmodule VEH komt wel goed uit test.

Lees meer

Wat kan ik maximaal lenen?

Wilt u binnen een paar minuten een betrouwbare indicatie van wat u maximaal kunt lenen?

Bereken uw maximale hypotheek

Online hypotheek berekenen vaak onbetrouwbaar voor 55+

Veel websites van banken, verzekeraars en hypotheekketens zitten er bij het berekenen van de maximale hypotheek voor 55-plussers vaak tienduizenden euro’s naast. Vereniging Eigen Huis wil dat deze bedrijven hun rekenmodules direct verbeteren. Lees meer >

Verplicht wonen zonder gas

Als het aan de overheid ligt, is in 2050 geen enkele Nederlandse woning meer aangesloten op het gasnet. Directeur belangenbehartiging Rob Mulder spreekt op Nu.nl zijn zorgen uit over deze complexe operatie.

Wie wint de Quooker?

Los onze zomerpuzzel op en maak kans op mooie prijzen. Meedoen kan tot en met 31 augustus 2017. De hoofdprijs is een Quooker!

Bouwval of droomhuis?

Heeft u uw droomhuis op 't oog? Vraag bij ons een bouwtechnische keuring aan. Hiermee heeft u meer duidelijkheid over de staat van het huis.

Expert Jan Roelof kijkt in de toekomst

Geplaatst 20/07 | Laatste update 20/07
Wie zonnepanelen heeft, zal het niet zijn ontgaan: de huidige salderingsregeling wordt verlengd tot 2023. Maar wat daarna? De regeling opnieuw verlengen of afschaffen?

Expert Bobby over tijdelijke verhuur

Geplaatst 18/07 | Laatste update 18/07
Wie lekker weggaat tijdens de zomervakantie kan zijn woning tijdelijk verhuren. Maar is dat wel een goed idee? En hoe loopt dat dan financieel?