Samen krijgen we de beste energiedeal

Met de Collectieve Inkoop Energie bespaart u gemiddeld € 300 per jaar. Meedoen is heel makkelijk.

Ontdek uw voordeel

Ventilatieonderhoud met ledenkorting

Een goed werkend ventilatiesysteem in huis is belangrijk voor uw gezondheid. Kies bij Feenstra voor eenmalig onderhoud of een abonnement. Mét ledenkorting.

Onderhoud kiezen

Energierekening stijgt flink door belastingen

Geplaatst 23/11 | Laatste update 23/11
Huishoudens krijgen een flink hogere energierekening. Door belastingverhogingen gaat een gemiddeld huishouden de komende jaren € 260 meer betalen, blijkt uit cijfers van Vereniging Eigen Huis. Lees meer >

Bouwkosten rijzen de pan uit

Het is de wet van vraag en aanbod", zegt Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis. ,,In de crisisjaren zijn de tarieven flink gedaald. Dan zette je je diensten scherp in de markt, alleen al om je mensen aan het werk te houden.

Nieuwbouw keuren?

Wordt uw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Boek dan een Opleveringskeuring. U krijgt dan direct inzicht in de gevonden bouwkundige gebreken.

Direct online afspraak Hypotheekadvies maken

Maak online een afspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een vestiging, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Wat doet Vereniging Eigen Huis?

Wij zijn er voor iedereen die een huis heeft of van plan is te kopen. Wat doen we precies en wat heeft u daaraan?

Lees verder

Wie moet de kosten vergoeden?

Geplaatst 22/11 | Laatste update 22/11
Uw nieuwbouwhuis is niet op tijd aangesloten op gas en elektra. Is hier iets aan te doen? Jurist Sophie Welschen legt uit.

'Duurdere woning en toch NHG kan in 2018'

Geplaatst 15/11 | Laatste update 15/11
In 2018 veranderen een aantal voorwaarden van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Financieel specialist Karin Boog licht twee wijzigingen toe.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden