Eigen Huis Rechtspositiebepaling

Als u een geschil heeft met bijvoorbeeld uw buurman, wilt u weten hoe sterk u staat. Omdat Vereniging Eigen Huis geen Rechtsbijstand verleent bij een geschil tussen particulieren, is een Rechtspositiebepaling een uitkomst. Bij een Rechtspositiebepaling beoordeelt één van onze juridisch medewerkers of advocaten uw geschil. Hij schat uw kansen in en bespreekt uw rechtspositie telefonisch met u. 

De kosten voor het bepalen en bespreken van uw positie bedragen € 149 per uur. Als u een schriftelijk verslag wilt, is dat mogelijk. Ook hiervoor rekenen wij het uurtarief.
Deze dienst is exclusief voor leden.

Voordelen Rechtspositiebepaling

  • U profiteert van de brede expertise binnen Vereniging Eigen Huis
  • Snel een goed beeld van uw rechtspositie
  • Professioneel advies tegen een scherpe prijs 

Voorbeeld rechtspositiebepaling

VvE: Wie betaalt wat?

Nadat het balkon van een appartement is gerepareerd na lekkage, ontstaat discussie binnen de VvE: wie gaat deze kosten betalen? De leden van de VvE vinden dat de gedupeerde zelf de portemonnee maar moet trekken. Het is toch haar balkon? Daar komt nog bij dat er onder de appartementen een aantal winkels is gevestigd; het complex is ondergesplitst. De eigenaar van de winkelpanden op de begane grond vindt sowieso dat hij in dit soort situaties nooit hoeft mee te betalen. Maar wie heeft er gelijk? Vereniging Eigen Huis kan het voor u uitzoeken met een Rechtspositiebepaling. 

Opdrachtformulier

Hieronder vindt u het opdrachtformulier en de checklist voor een rechtspositiebepaling van Vereniging Eigen Huis.

Dit formulier graag volledig ingevuld (met de daarbij behorende stukken) opsturen naar:

Vereniging Eigen Huis
t.a.v. Eigen Huis Advocaten
Postbus 735
3800 AS  AMERSFOORT 

Opdrachtformulier rechtspositiebepaling

Opdrachtformulier rechtspositiebepaling VVE