Verhuizen

Zelf doen of uitbesteden

Een verhuizing zelf regelen is voordeliger dan een verhuizing uitbesteden. Het vergt alleen wel meer planning, mankracht en vervoer.

Uitbesteden

Professionele verhuisbedrijven verzorgen niet alleen het vervoer van je spullen; ze zorgen voor inpakmateriaal, je inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing en de verhuizers zetten (als je dat opneemt in de overeenkomst) alle meubels en dozen in de juiste kamers neer.

Tips

Verborgen gebreken 

Als je na de overdracht een gebrek ontdekt dat de woning voor normaal gebruik ongeschikt maakt of niet gemeld is door de verkoper, volg dan ons stappenplan verborgen gebreken.

Woonlasten op orde houden 

Als je scherp kijkt naar je woonlasten valt er bijna altijd wel iets te besparen. Houd je verzekeringen tegen het licht en ontdek hoe je jouw woonlasten kunt verlagen met zonnepanelen of door over te stappen van energieleverancier

Verhuiskostenvergoeding

Als je voor jouw werk verhuist of wordt overgeplaatst, kun je onder voorwaarden van je werkgever een belastingvrije verhuiskostenvergoeding krijgen. Het maximale bedrag van deze vergoeding is € 7.750. 

Ook interessant

Verhuizen: wat te doen met je energiecontract?

Ga je verhuizen? Het regelen van je energiecontract staat misschien niet bovenaan je to-do-lijst. Toch loont het vaak te kijken of het contract wel bij je nieuwe woonsituatie past.
Lees meer

Aargh, verhuizen!

Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Waarom is dat? 3 stressfactoren

Onze diensten

Van hypotheekadvies tot een bouwkundige keuring: ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het kopen van woning. Bekijk onze diensten