Klussen of verbouwen

Net een huis gekocht? Meestal moet er wel wat geklust worden voordat u de nieuwe woning betrekt. Dat kan klein, achterstallig onderhoud zijn, maar ook een ingrijpende verbouwing. 

Verbouwen

Gaat u verbouwen, dan zijn er heel wat beslissingen te nemen. Gaat u zelf aan de slag of besteedt u de klus uit? En hoe vindt u de juiste partij? Wat kost verbouwen? We zetten alles over verbouwen op een rij.

Verbouwing meefinancieren

Hoe financiert u uw verbouwing? Neemt u dit mee in de hypotheek of gebruikt u eigen geld? 

Financiën rondom de verbouwing

Onderhoud en klussen

Als u uw woning goed onderhoudt, bespaart u veel geld. Hoe oud uw huis ook is. Soms is een pot latex met een roller al genoeg. Maar meestal moet er wel iets meer gebeuren. Wat zijn de meest voorkomende onderhoudsklussen? Waar moet u op letten als u aan de slag gaat? Lees onze tips en meer over klussen en onderhoud.

Liever bellen?

Ons telefoonnummer is (033) 450 77 50. U belt dan met onze ledenservice. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Handig voor kopers

Op zoek naar checklists, voorbeelddocumenten, stappenplannen en andere handige hulpmiddelen voor het kopen van een bestaande woning?

Onze experts vertellen

Onze experts vertellen over de meest voorkomende juridische, bouwkundige, financiële en fiscale vragen over een huis kopen.

Kijk mee met kopers

Veel huizenkopers gingen u voor. Volg hen stap voor stap bij de aankoop van hun droomhuis.

Slim (ver)bouwen

Meer weten over bouwtechnische kwaliteit, energie besparen en de financiering van uw huis? Stap niet in de valkuilen: ontmoet onze experts op de Beurs Eigen Huis.

Tickets met korting

Klaar voor de volgende fase?

Bent u al verder in het proces, en gaat u bijna verhuizen?

Of ga naar het stappenplan Bestaande bouw

Heeft u een klus?

Bied uw klus aan bij meer dan 12.000 vakmensen op Werkspot.nl en lees ervaringen.

Ga naar werkspot.nl
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden