Klussen of verbouwen

Heeft u net een huis gekocht? Meestal moet er nog wel wat aan gebeuren voordat u uw nieuwe woning betrekt. Dat kan wat klein, achterstallig onderhoud zijn, maar ook een ingrijpende verbouwing. 

Verbouwen

Ga u verbouwen, dan moet u in een korte tijd veel beslissingen nemen. Gaat u zelf aan de slag of besteedt u de klus uit? En hoe weet u of u met de juiste partij in zee gaat? Wat kost verbouwen? We zetten alles over verbouwen op een rij.

Verbouwing meefinancieren

Hoe financiert u uw verbouwing? Neem u dit mee in de hypotheek, of gebruikt u eigen geld? 

Financiën rondom de verbouwing

Onderhoud en klussen

Als u uw woning goed onderhoudt, bespaart u veel geld. Hoe oud uw huis ook is. Soms is een pot latex met een roller al genoeg. Maar meestal moet er wel iets meer gebeuren. Wat zijn de meest voorkomende onderhoudsklussen? Waar moet u op letten als u aan de slag gaat? Lees onze tips en meer over klussen en onderhoud.

Liever bellen?

Ons telefoonnummer is (033) 450 77 50. U belt dan met onze ledenservice. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Handig voor kopers

Wij helpen je graag met checklists, voorbeelddocumenten, stappenplannen en andere handige hulpmiddelen voor kopers van een bestaande woning.

Onze experts vertellen

Onze experts vertellen over de meest voorkomende juridische, bouwkundige, financiële en fiscale vragen over een huis kopen

Kijk mee met andere kopers

Veel huizenkopers gingen je voor. Volg hen stap voor stap bij de aankoop van hun droomhuis.

Klaar voor de volgende fase?

Ben je al verder in het proces, en ga je bijna verhuizen?

Of ga naar het stappenplan Bestaande bouw

Heeft u een klus?

Bied uw klus aan bij meer dan 12.000 vakmensen op Werkspot.nl en lees ervaringen.

Ga naar werkspot.nl