Hoe werkt een koopcoach?

Een koopcoach helpt je bij het kopen van een bestaand huis met onafhankelijk en betrouwbaar advies. Via Whatsapp, mail en telefoon krijg je snel antwoord op al jouw vragen. Hoe werkt het precies?

Kennismaken

Nadat je je hebt aangemeld voor een persoonlijke koopcoach neemt de koopcoach telefonisch contact met je op voor een kennismaking. Na het telefoongesprek kent de koopcoach jouw wensen. De koopcoach staat naast je en kan je helpen om in elke stap van het koopproces de juiste keuzes te maken.

Bereikbaarheid

Er staat altijd een koopcoach voor je klaar. Is jouw persoonlijke koopcoach vrij of ziek? Dan neemt een andere koopcoach het contact tijdelijk over. Je krijgt dus altijd ondersteuning van een deskundige. De koopcoach is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 – 17.30 uur en vrijdag van 09.00 – 16.30 uur. Via WhatsApp van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.30 uur.

Ja, ik wil een koopcoach

Is koopcoach geschikt voor alle aankooptrajecten?

De koopcoach is niet beschikbaar voor begeleiding bij de aankoop van:

  • een nieuwbouwwoning
  • een recreatiewoning
  • beleggingspanden

De koopcoach komt niet fysiek bij je langs of gaat mee naar bezichtigingen. Wel is je koopcoach tijdens onze openingstijden altijd via WhatsApp, mail of telefoon bereikbaar voor informatie en advies.

Sta sterker

  • Reken op Vereniging Eigen Huis als de enige onafhankelijke en objectieve expert voor huizenkopers en -bezitters. Onze adviezen en diensten zijn altijd betrouwbaar en zonder commercieel belang.
  • Jouw persoonlijke koopcoach heeft niet alleen jarenlange ervaring met het adviseren van huizenkopers, maar weet ook precies wie van onze experts binnen de Vereniging aanvullend advies kan geven.

'Ik ben jouw persoonlijke vraagbaak'

'Ik ben jouw persoonlijke vraagbaak'
Met een koopcoach kun je van de oriëntatie tot aan de sleuteloverdracht rekenen op persoonlijke begeleiding. Sylvia van Leeuwen vertelt over een van haar ervaringen als koopcoach. Lees Sylvia's verhaalkeyboard_arrow_right

Ja, ik wil een koopcoach

Een koopcoach begeleidt je persoonlijk bij de aankoop van een huis en geeft onafhankelijk en betrouwbaar advies. Voor maar € 99.

Aanmelden koopcoach