Hoe verliep de laatste inspectieronde?

Van appartement naar eensgezinshuis - stap 9

Xander: ‘Tussen de verkoop van ons appartement in Overvecht en de sleuteloverdracht van ons nieuwe huis zat een halfjaar. We trokken in die tussenfase in een tijdelijke woning. In veel dozen zaten spullen die we niet dagelijks gebruiken. Die hadden we niet uitgepakt. Dat kwam bij onze verhuizing naar Tuindorp goed uit.

Door een gedegen voorbereiding en de inzet van een verhuisbedrijf verliep het heel soepel. Alle dozen en kamers waren genummerd., In het huis hadden we bewegwijzering aangebracht en op de nieuwe vloer stucloop gelegd. Dat was nodig, want op de dag van de verhuizing was het erg slecht weer. De ingehuurde krachten deden het sjouwwerk. De vrachtwagen was in een rap tempo uitgeruimd, maar wel met veel zorgvuldigheid.

Wijzelf en wat familieleden pakten binnen de dozen uit en zetten de meubels in elkaar, waaronder Lara’s bedje. De gordijnen in haar kamer hadden we de dag daarvoor al opgehangen. Ze kon dus lekker op tijd gaan slapen. Wij zaten aan het einde van de dag al op de bank een filmpje te kijken. Met een heerlijk voldaan gevoel!’

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid