Wat is dat huis waard?

Met het rapport 'Wat is dat huis waard' van Calcasa kunt u de koop- of verkoopprijs van een woning vaststellen. Binnen enkele minuten ontvangt u het rapport met een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde, zonder tussenkomst van een taxateur. Dat scheelt tijd én geld!

Voordelen Calcasa-rapport

  • Gedegen basis voor een bod op een huis
  • Bepaal de reële aankoop- of verkoopprijs
  • Altijd actuele woningwaarden

Ledenprijs van € 27,95 voor € 17,95 

Direct aanvragen

Hoe berekent Calcasa de waarde van een huis?

Calcasa baseert de waardebepaling van het huis op 25 gerealiseerde woningtransacties in de straat en buurt. Daarbij stelt de rekenmodule een onder- en bovengrens vast. U heeft meteen de zekerheid dat u niet teveel betaalt voor een huis.

Altijd een actuele waarde

Mochten er onlangs geen woningtransacties in de buurt zijn geweest, dan vertaalt de rekentool gegevens van oudere transacties naar een actuele waarde.

Hoe wordt de woningprijsindex berekend?
Bekijk de woningprijzen in uw provincie

Waarvoor kunt u Calcasa gebruiken?


De Calcasa-module;Wat is dat huis waard; biedt u een gedegen basis voor het vaststellen van een reële koop- of verkoopprijs. Handig als u zich oriënteert op de aankoop van een woning én als u overweegt uw huis van de hand te doen. De Calcasa-module is geschikt voor bestaande eengezinskoopwoningen en koopappartementen.


Lees ook de voorwaarden

Voorbeeldrapporten

Calcasa voorbeeldrapport waardegegevens
Calcasa voorbeeldrapport waardebepaling

 

Bijzonderheden? Kies dan voor taxatie

De rekenmodule gaat altijd uit van een redelijke staat van onderhoud. Wijkt de staat van onderhoud van dit gemiddelde af of heeft het huis speciale kenmerken die de waarde kunnen beïnvloeden, dan raden wij u aan een taxatie aan te vragen.

Meer over taxaties

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid