Verhuizen

Zelf doen of uitbesteden

De verhuizing zelf regelen, is voordeliger dan de verhuizing uitbesteden. Het vergt alleen wel meer planning, mankracht en vervoer.

Uitbesteden

Professionele verhuisbedrijven verzorgen niet alleen het vervoer van je spullen; ze zorgen voor inpakmateriaal, je inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing en de verhuizers zetten (als je dat opneemt in de overeenkomst) alle meubels en dozen in de juiste kamers neer.

Tips

Verborgen gebreken 

Als na de overdracht een gebrek aan de woning ontdekt, dat de woning voor normaal gebruik ongeschikt maakt of niet gemeld is door de verkoper, volg dan ons stappenplan verborgen gebreken.

Woonlasten op orde houden 

Als je scherp kijkt naar je woonlasten valt er bijna altijd wel iets te besparen. Houd je verzekeringen tegen het licht en ontdek hoe je je woonlasten kunt verlagen met zonnepanelen of door over te stappen van energieleverancier. 

Verhuiskostenvergoeding

Als je voor je werk verhuist of wordt overgeplaatst kun je van je werkgever een verhuiskostenvergoeding krijgen. Het maximale bedrag van deze vergoeding is € 7.750. 

Liever bellen?

Ons telefoonnummer is (033) 450 77 50. U belt dan met onze ledenservice. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Handig bij bestaande bouw

Wij helpen je graag met checklists, voorbeelddocumenten, stappenplannen en andere handige hulpmiddelen voor kopers van een bestaande woning.

Onze experts vertellen

Onze experts vertellen over de meest voorkomende juridische, bouwkundige, financiƫle en fiscale vragen over een huis kopen

Kijk mee met andere kopers

Veel huizenkopers gingen je voor. Volg hen stap voor stap bij de aankoop van hun droomhuis.

Een klus uitbesteden?

Bied uw klus aan bij meer dan 12.000 vakmensen op Werkspot.nl en lees ervaringen.

Ga naar werkspot.nl