Verhuizen

Zelf doen of uitbesteden

Een verhuizing zelf regelen is voordeliger dan een verhuizing uitbesteden. Het vergt alleen wel meer planning, mankracht en vervoer.

Uitbesteden

Professionele verhuisbedrijven verzorgen niet alleen het vervoer van uw spullen; ze zorgen voor inpakmateriaal, uw inboedel is verzekerd tijdens de verhuizing en de verhuizers zetten (als u dat opneemt in de overeenkomst) alle meubels en dozen in de juiste kamers neer.

Tips

Verborgen gebreken 

Als u na de overdracht een gebrek ontdekt dat de woning voor normaal gebruik ongeschikt maakt of niet gemeld is door de verkoper, volg dan ons stappenplan verborgen gebreken.

Woonlasten op orde houden 

Als u scherp kijkt naar uw woonlasten valt er bijna altijd wel iets te besparen. Houd uw verzekeringen tegen het licht en ontdek hoe u uw woonlasten kunt verlagen met zonnepanelen of door over te stappen van energieleverancier. 

Verhuiskostenvergoeding

Als u voor uw werk verhuist of wordt overgeplaatst, kunt u van uw werkgever een verhuiskostenvergoeding krijgen. Het maximale bedrag van deze vergoeding is € 7.750. 

Liever bellen?

Ons telefoonnummer is (033) 450 77 50. U belt dan met onze ledenservice. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Handig bij bestaande bouw

Wij helpen graag met checklists, voorbeelddocumenten, stappenplannen en andere handige hulpmiddelen voor kopers van een bestaande woning.

Onze experts vertellen

Onze experts vertellen over de meest voorkomende juridische, bouwkundige, financiƫle en fiscale vragen over een huis kopen.

Kijk mee met kopers

Veel huizenkopers gingen u voor. Volg hen stap voor stap bij de aankoop van hun droomhuis.

Een klus uitbesteden?

Bied uw klus aan bij meer dan 12.000 vakmensen op Werkspot.nl en lees ervaringen.

Ga naar werkspot.nl
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden