Nieuwbouw: de oplevering

Aflevering 4 van 'Huisbazen'

In de slotaflevering van Huisbazen blijft Bart Jan eerst lekker thuis, in zijn nieuwbouwwoning. Architect Daniel den Ouden ontwierp Bart Jans huis en komt kijken wat hij met zijn ontwerp heeft gedaan. 

 Externe inhoud

Om de inhoud van een externe partij te bekijken moet je eerst akkoord gaan met het plaatsen van alle cookies.

Ja, ik ga akkoord!

Zie voor meer informatie ons cookiebeleid en privacystatement.

Verder vertelt de ervaren bouwkundige John Kerssemakers over bouwfouten die vaak gemaakt worden in nieuwbouwwoningen. Gemiddeld twintig per woning, hoort Bart Jan. En wat moet je met die zandhoop achter je nieuwbouwhuis of dat krappe balkon? Maak er een natuurgebied van, zegt tv-tuinman Lodewijk Hoekstra. Groener wonen dan Björn kan bijna niet in Nederland. Hij bouwt zijn eigen huis in de Twentse natuur. Maar ja, je bent ecomodernist of je bent het niet. 

Beluister meer afleveringen van Huisbazen

Aflevering 1

Hoe koop je een nieuwbouwwoning op een krappe woningmarkt? In deze aflevering volgen we Joost en Nina. Ook geeft hoogleraar Peter Boelhouwer zijn visie op de woningmarkt. Beluister de aflevering

Aflevering 2

In deze aflevering maken we samen met rijksbouwmeester Floris Alkemade een rondrit door Nederland. We bezoeken plekken waar je misschien nu nog niet wilt wonen, maar op termijn juist wel. 
Beluister de aflevering

Aflevering 3

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht, maar wat nu? In deze aflevering lezen we de kleine lettertjes, leren onderhandelen en bekijken de meerwerkopties. Beluister de aflevering

Doe je voordeel met deze diensten