Voor VvE'sContact
BackClub WOWW: samen betaalb...

Bedankt!

Hartelijk dank voor je aanmelding voor Club WOWW! De periode om aan te melden duurt tot en met 31 oktober 2022. Daarna bepalen we zo snel mogelijk in welke gemeente we woningen willen neerzetten. Vanzelfsprekend hoor je dit dan van ons.

jongeman en -vrouw lopen uit ingang appartementencomplex

Heb je onze petitie al getekend?

Vereniging Eigen Huis voert actie voor de vele starters die er maar niet tussenkomen op de woningmarkt. Dat doen we met Club WOWW. Maar bijvoorbeeld ook met onze petitie waarin we minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting oproepen minimaal 10.000 woningen van maximaal 260.000 euro per jaar te bouwen. Nog niet getekend?

Teken de petitie

Praat mee tijdens Baksteenberaad

Er wordt veel over maar weinig met starters gesproken. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis in elke provincie een Baksteenberaad. Tijdens deze meet-up gaan starters in gesprek met politici, bouwers en ontwikkelaars over oplossingen voor de wooncrisis in hun regio. Praat je ook mee?

Geef je op

Sluit je bij ons aan

Nog geen lid van Vereniging Eigen Huis? Sluit je dan bij ons aan. Als onafhankelijke vereniging komen wij op voor iedereen die een huis wil kopen of al een heeft. Namens onze 800.000 leden laten wij van ons horen richting de politiek, bouwers en geldverstrekkers. Met jou erbij hebben we nog meer impact. Samen staan we sterker!

Word nu lid

Tags

Kopen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube