Wat is de Week van de Starter?

Als starter op de woningmarkt is het lastig om een geschikte woning te vinden. In de week van 28 september tot en met 4 oktober organiseren wij daarom in samenwerking met onder meer het Ministerie van Binnenlandse Zaken de Week van de Starter. Het doel van deze week is om jou als starter op de woningmarkt één centrale plek aan te bieden waar je alle benodigde informatie over het huren of kopen van je eerste huis kunt vinden. Kijk voor meer informatie op: www.startenopdewoningmarkt.nl

 

Ontdek onze activiteiten tijdens de Week van de Starter

Tijdens de Week van de Starter worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Natuurlijk doet Vereniging Eigen Huis hier aan mee! Zo organiseren we 2 webinars, kun je een mini-college volgen over het kopen van een huis op een krappe woningmarkt en zitten wij aan tafel tijdens het digitale startersspreekuur.

Startersspreekuur

Tijdens het digitale Startersspreekuur praten vier woningmarktexperts, waaronder onze directeur Cindy van de Velde, je bij over jouw kansen op de woningmarkt. Dit doen zij onder begeleiding van gespreksleider Gwen van Poorten. Kijk live mee en stel je vragen via de chat.

Webinar Week van de Starter: ‘Zo koop je succesvol een huis’

Ben je van plan voor het eerst een huis te kopen? Dan weet je waarschijnlijk wel dat dat niet makkelijk is. Maar wat kan je doen om toch een huis te bemachtigen? Waar moet je op letten? Hoeveel kun je lenen? Dit en meer vertellen onze experts tijdens de live webinar van maandag 28 september om 20.00 uur.  

> Schrijf je hier in voor de webinar

Webinar Week van de Starter: 'Zo koop je succesvol een nieuwbouwhuis' 

Overweeg jij een nieuwbouwhuis te kopen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Tijdens deze live webinar op donderdag 1 oktober om 20.00 uur vertellen onze experts alles wat je moet weten over het kopen van je eerste nieuwbouwhuis. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

> Schrijf je hier in voor de webinar nieuwbouw

Meer lezen

Hypotheek berekenen

Binnen een paar minuten een betrouwbare indicatie van wat je kunt lenen? Bereken eenvoudig jouw hypotheek. Bereken mijn hypotheek

Startershypotheek

Wie voor het eerst een huis koopt, kan kiezen uit twee hypotheekvormen. Welke zijn dat? Over de startershypotheek

Starters op de woningmarkt

Wij vinden dat starters hun huis veilig en verantwoord moeten kunnen financieren.

Zo helpen wij starters