Vraagprijs bepalen

 

Voor een reële vraagprijs verkoopt u uw huis sneller. Hoe weet u of de vraagprijs marktconform is?   

Bekijk bijvoorbeeld op Funda het woningaanbod in de buurt. Hoe lang staan de huizen te koop en voor hoeveel? Zo kunt u de kansen van uw eigen woning inschatten. 

Kadaster 

Als u precies wilt weten hoeveel de huizen in uw buurt recent opleverden, vraag dan de aankoopprijzen op. Het Kadaster registreert verkoopgegevens van alle woningen in Nederland. U kunt de aankoopprijs van willekeurige woningen voor een klein bedrag opvragen via de website van het Kadaster of de Koopsomtelefoon.

Wat is wel/niet inbegrepen bij de verkoop?

Horen de op maat gemaakte gordijnen nu wel of niet bij de woning? Goede vraag, want het is niet altijd duidelijk of iets juridisch gezien onderdeel uitmaakt van een woning. Voorkom meningsverschillen en maak concrete afspraken over wat wel en niet is inbegrepen bij de koop. Leg deze afspraken schriftelijk vast in een lijst van zaken

Taxatie van uw huis

Een taxatie kan helpen bij het vaststellen van de vraagprijs. De koper moet een taxatie laten doen om de hypotheek rond te krijgen. Wij helpen met een taxatiepartner.

Taxatie aanvragen

Wat is dat huis waard?

Vul de module in en ontvang direct een objectief rapport over de huiswaarde. Dat geeft houvast bij het bepalen van uw koop- of verkoopprijs

Prijsindicatie aanvragen
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid