Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Den Haag

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We geven je uitgebreid hypotheekadvies op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Ook berekenen we je maximale hypotheek, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Bij Vereniging Eigen Huis kun je altijd vertrouwen op een passend hypotheekadvies in Den Haag, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Haag

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Den Haag van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Haag er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • De komende jaren veranderen de regels rondom de hypotheekrenteaftrek. Een hypotheekadviseur kan je vertellen wat dit voor jou betekent.
  • Met rentemiddeling kun je mogelijk profiteren van een lagere hypotheekrente en lagere maandlasten. Dit is vooral interessant als je een hypotheek hebt met een hoge rente en de rentevaste periode nog een aantal jaar vaststaat. De boeterente die je betaalt wordt opgenomen in het nieuwe rentepercentage. 
  • Drie factoren zijn belangrijk bij het bepalen van de hoogte van je hypotheek: je inkomen, de waarde van de koopwoning en eventuele financiële verplichtingen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Haag

VEH_EvR_A9A5530_Sudesh-Hoeblal-150x190

Sudesh Hoeblal
06-44577040
S.Hoeblal@eigenhuis.nl

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Haag
Platinaweg 25
2544 EZ Den Haag

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Haag is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.