Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Eindhoven? Voor persoonlijk hypotheekadvies in Eindhoven ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Je kunt bij ons vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen. 
  • Kennis van de markt in Eindhoven en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Eindhoven

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Vervolgens geven we een uitgebreid financieel advies op maat.

Onze adviseurs zijn er voor iedereen die een huis wil kopen in Eindhoven. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak en kom langs bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Goed om te weten: je kunt vooraf een aantal gegevens met ons delen via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit dit eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als kersverse huiseigenaar heb je verzekeringen nodig, zoals een opstal- en een inboedelverzekering. Wij bieden verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen een scherpe prijs.
  • Je vaste lasten kunnen mogelijk omlaag. Veel mensen hebben een renteopslag (ook wel risico-opslag) op hun hypotheekrente. Wanneer je al een deel van je schuld hebt afbetaald, of als de waarde van je woning is gestegen, dan kan deze renteopslag vaak omlaag. In veel gevallen moet je hier zelf achteraan. 
  • Private lease kan invloed hebben op de hoogte van je maximale hypotheek. Een private-leasecontract wordt namelijk geregistreerd bij het BKR.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven

Pascal Huibers

Pascal Huibers
06-39887670
[email protected]
  

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven
TC, Ukkelstraat 2
5628 TE Eindhoven

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Eindhoven is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.