Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen

Onafhankelijk en betrouwbaar

Heb je hypotheekadvies nodig in Groningen, omdat je een huis wilt kopen? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis.
  • Kennis van de markt in Groningen en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Groningen en financieel advies op maat 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Op basis van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen wordt je maximale hypotheek berekend. Vervolgens krijg je aan de hand van deze informatie een uitgebreid financieel advies op maat.

Ook als het wat lastiger is om een hypotheek in Groningen te krijgen, kun je rekenen op Vereniging Eigen Huis. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Dan zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken en langskomen bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Bij de annuïteitenhypotheek stijgen je netto maandlasten tijdens de looptijd, terwijl je lasten bij een lineaire hypotheek tijdens de looptijd dalen. Onze hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze.
  • Ga je verhuizen, dan kun je de hypotheek meenemen en eventueel aanvullen. Een andere optie is je hypotheek aflossen en een nieuwe hypotheek afsluiten. Een hypotheekadviseur kan uitrekenen wat voor jou de beste optie is.
  • Sommige hypotheekverstrekkers staan welwillender tegenover zzp’ers dan andere. Laat je adviseren als je zzp’er bent. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen

150x190-Marnix-Barelds_EHH-Zwolle

Marnix Barelds
06-40894852
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Groningen is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.