Maximale hypotheek in Heerhugowaard en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Om jou persoonlijk hypotheekadvies in Heerhugowaard te geven, kijken we goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan berekenen we je maximale hypotheek en geven we je uitgebreid financieel advies op maat.

We zijn er voor iedereen in Heerhugowaard die een huis wil kopen. Ook als je (nog) geen vast contract hebt, zzp’er bent of een studieschuld hebt, zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Heerhugowaard

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen. Is de afspraak ingepland? Deel dan vooraf een aantal gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we vooraf van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen.  

De woningmarkt in Heerhugowaard en omgeving

We zien in onze regio een aantal mooie nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld in Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard. Maar ook iets verder weg, in Den Helder en Julianadorp, wordt er volop gebouwd. Hierdoor zal naar verwachting de druk op de Noord-Hollandse woningmarkt afnemen. Dit is goed nieuws voor de starters in de regio.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Heerhugowaard er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als kersverse huiseigenaar heb je verzekeringen nodig, zoals een opstal- en een inboedelverzekering. Wij bieden verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen een scherpe prijs.
  • Heb je overwaarde? De Belastingdienst verwacht dat je dit in je nieuwe huis steekt. Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat je dan over dat bedrag het recht op hypotheekrenteaftrek houdt.
  • Private lease kan invloed hebben op de hoogte van je maximale hypotheek. Een private-leasecontract wordt namelijk geregistreerd bij het BKR.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Heerhugowaard

John_EvR_2908

John van den Eeckhout
06-10937463
j.eeckhout@eigenhuis.nl 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Heerhugowaard
Stationsplein 99
1703 WE Heerhugowaard

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Heerhugowaard is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.