Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht

Onafhankelijk en betrouwbaar

Heb je hypotheekadvies nodig in Utrecht, omdat je een huis wilt kopen? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis.
  • Kennis van de markt in Utrecht en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Utrecht en financieel advies op maat 

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We geven je uitgebreid hypotheekadvies op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Ook berekenen we je maximale hypotheek, zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij Vereniging Eigen Huis kun je altijd vertrouwen op passend hypotheekadvies in Utrecht, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht

Ben je geïnteresseerd in hypotheekadvies in Utrecht van Vereniging Eigen Huis? Maak online een afspraak en kom bij ons langs. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Door vooraf gegevens met ons te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiermee heeft de hypotheekverstrekker de zekerheid dat de hypotheekschuld wordt betaald als jij dat door onvoorziene omstandigheden niet meer kunt. Voor NHG betaal je eenmalig een bijdrage, in ruil daarvoor krijg je korting op je hypotheekrente.
  • Ook als je niet gaat verhuizen kan het oversluiten van je hypotheek voordeel opleveren. Bijvoorbeeld als de rentestand aantrekkelijk is of als je persoonlijke omstandigheden zijn veranderd. Een hypotheekadviseur kijkt of je huidige hypotheek nog bij je past.
  • Door te kiezen voor een maandelijkse teruggave van de hypotheekrenteaftrek, heb je elke maand een tegemoetkoming in je hypotheeklasten. Zorg er wel voor dat deze maandelijkse teruggave niet te hoog is. Anders moet je bij de aangifte inkomstenbelasting een deel terug betalen.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht

 

VEH_EvR_A9A6523-Marc-de-Leeuw 150x190

Marc de Leeuw
06-34317424
[email protected]

 

michel-sauerland190x150

Michel Sauerland
06-51862075
[email protected]

 

VEH_EvR_A9A6749 Bram-van-Hengstum 150x190

Bram Hengstum
06-15689507
[email protected]

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Utrecht is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.