Dit kan je hypotheekadviseur voor je doen

Goed en betrouwbaar hypotheekadvies kan je tijdens de looptijd van je hypotheek veel geld besparen. Neem de tijd voor het kiezen van een hypotheek. De looptijd is vaak lang, dus het zou zonde zijn als je verkeerd kiest. Gelukkig zijn er de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis om je te helpen bij het maken van de veiligste keuze.

Welke hypotheek past bij jou?

Uiteraard is het fijn om wat te kiezen te hebben, maar het gevaar bestaat dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan onze adviseurs je graag bij. En je geeft aan wat jouw wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Ga je bijvoorbeeld voor zekerheid of wil je juist meer flexibiliteit?

Wij geloven dat de enige juiste keuze voor hypotheekadvies de veiligste keuze is. Vertrouw daarom op de adviseurs van Vereniging Eigen Huis. Zij vergelijken bijna 40 aanbieders met elkaar en adviseren je welke hypotheek bij welke geldverstrekker het beste aansluit op je wensen en mogelijkheden. De keuze voor een hypotheek wordt tenslotte door meer bepaald dan alleen de laagste rente. De voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Onze adviseurs kennen de hypotheekmarkt als geen ander en kunnen jou precies vertellen welke geldverstrekker het beste bij je situatie past. 

Van advies tot passeren bij de notaris

Wij helpen je niet alleen op weg, maar begeleiden je tijdens het gehele traject. Van het eerste advies tot het passeren bij de notaris. Zelf kun je je aanvraag 24/7 online volgen via ons klantportaal. Hier kun je ook snel en eenvoudig de benodigde gegevens voor de bank aanleveren. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling naar de banken.

Direct bijbehorende verzekeringen afsluiten? Hulp bij de keuze voor een goede taxateur of notaris? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een hypotheek afsluiten doe je niet iedere dag, maar onze adviseurs wel. Vertrouw daarom op hun kennis en kunde en kies voor Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis. De veiligste keuze voor hypotheekadvies.

Nu een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf de locatie en datum en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen.

Maak afspraak

Ga naar de volgende stap

Heb je een hypotheekadviseur gekozen en een advies ontvangen? Dan komt vanaf dat moment ook de bank in beeld. 

Ga verder naar Offerteaanvraag en bemiddeling