Goed voorbereid het gesprek in

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken. Zo krijg je een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen. Hier leggen we uit hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden, zodat je op basis van de juiste informatie kunt beslissen of je je hypotheek wilt laten regelen door onze adviseurs.

Checklist hypotheekadviesgesprek

Hoe weet je of je goed advies krijgt van je adviseur? Met de checklist van Vereniging Eigen Huis heb je zelf de regie in handen. Neem de checklist mee naar het adviesgesprek en vink de onderwerpen af die aan bod zijn gekomen. Aarzel vervolgens niet en je weet wat nog niet is besproken. Aarzel vervolgens niet om je adviseur te vragen naar zaken die nog niet besproken zijn.

Download checklist

Kosten hypotheekadvies

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk hypotheekadvies in jouw belang en zonder verrassingen achteraf. Kortom: de veiligste keuze. Wij vinden het belangrijk dat je van tevoren precies weet wat het afsluiten van een hypotheek of een andere aanvullende dienst bij ons kost en wat je daarvoor mag verwachten. Daarom werken wij met vaste duidelijke tarieven.

De kosten op een rij

Online klantportaal

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis maakt gebruik van een online klantportaal. Daarmee heb je altijd en overal inzicht in de status van je hypotheekaanvraag. Ook kun je hier de benodigde documenten voor je hypotheek uploaden.

Zodra je een afspraak hebt gemaakt voor een oriënterend gesprek ontvang je de inloggegevens van je persoonlijke pagina. Ter voorbereiding van jou en de adviseur vragen we je al enkele zaken aan te leveren voor het eerste gesprek. Hoe vollediger je bent in je wensen en mogelijkheden, hoe relevanter dit gesprek is. En dat helpt je weer om de juiste keuze te maken.

Direct naar het klantportaal

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf een vestiging, dag en tijd en kunt aangeven waar we je bij kunnen helpen.

Plan een afspraak

Ga naar de volgende stap

Benieuwd wat een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis voor je kan betekenen?

Ga verder naar Analyse en advies