Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wil je een huis kopen in Zoetermeer of omgeving en ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden? Voor persoonlijk hypotheekadvies ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Zoetermeer en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Zoetermeer

De hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies vergelijken het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek op basis van je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Vervolgens geven we een uitgebreid financieel advies op maat. 

Onze adviseurs zijn er voor iedereen die een huis wil kopen in Zoetermeer. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Laat onze hypotheekadviseurs uitzoeken wat je financiële mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom langs voor hypotheekadvies in Zoetermeer. Bij Vereniging Eigen Huis is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Wil je energiebesparende maatregelen nemen in je nieuwe huis, dan kom je mogelijk in aanmerking voor subsidie. De Energiesubsidiewijzer van MilieuCentraal en RVO biedt een actueel overzicht van leningen en subsidies. Je kunt bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor de aanschaf van een warmtepomp of zonneboiler. 
  • Heb je overwaarde? De Belastingdienst verwacht dat je dit in je nieuwe huis steekt. Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat je dan over dat bedrag het recht op hypotheekrenteaftrek houdt.
  • Hypotheekverstrekkers controleren bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of je leningen en/of betalingsachterstanden hebt. Een studieschuld staat niet bij het BKR geregistreerd, maar moet je zelf melden. 

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer

VEH_EvR_A9A6674 Ronald-Ram 150x190

Ronald Ram
06-28229144
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer
Boerhavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Zoetermeer is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.