Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis

Bent u op zoek naar hypotheekadvies? Wij geloven dat de enige juiste keuze de veiligste keuze is. Kies daarom voor Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis. Onze hypotheekadviseurs zijn betrouwbaar, onafhankelijk en staan wél aan uw kant. Zij helpen u graag met de financiering van uw nieuwe woning. Maar ook als u vragen heeft over uw huidige hypotheek of als er iets verandert in uw situatie, staan zij voor u klaar. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Komt u voor het eerst? Dan is dit gesprek bij ons altijd gratis.  

Maak een afspraak 

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken eenvoudig hoeveel u maximaal kunt lenen voor de aankoop van een woning en wat de bijbehorende maandlasten zijn.

Waarom Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis?

Onze adviseurs zijn er voor iedereen met een woonwens, ook als u moeilijker een hypotheek kunt krijgen. En uiteraard is kennismaken met ons altijd gratis.

Locaties en adviseurs

De hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis zitten verspreid door heel Nederland. Het hypotheekgesprek kan dus altijd bij u in de buurt plaatsvinden.

Besparen op uw hypotheeklasten

Ook als u al een hypotheek heeft, kunt u soms profiteren van de huidige lage rente. Bijvoorbeeld op het moment dat uw rentevaste periode afloopt. Of wellicht is oversluiten of rentemiddeling een optie voor u. 

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden