Zo regelen wij uw hypotheek

Eigen Huis Hypotheekadvies is er voor iedereen met een woonwens, ook als u, bijvoorbeeld als zzp’er lastiger een hypotheek kunt krijgen. De adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod. En, als 100 % dochter van Vereniging Eigen Huis kunt u erop vertrouwen dat uw belang bij ons voorop staat.

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. We nemen u daarom stap voor stap mee door het proces en laten in 1,5 minuut zien hoe Eigen Huis Hypotheekadvies uw hypotheek regelt.

Bekijk de video

1. Kennismaking

In het eerste gesprek maken we graag persoonlijk kennis met u. En we kunnen ons voorstellen dat u ook graag wilt weten wie wij zijn en wat we voor u kunnen doen. Dit eerste gesprek is gratis, ook als u geen lid bent van Vereniging Eigen Huis.

2. Analyse en advies

Op basis van uw wensen en mogelijkheden kijken we welke hypotheekvorm het best bij u past en welke geldverstrekker de gunstigste rente en voorwaarden biedt voor uw situatie.

3. Offerteaanvraag en bemiddeling

Bent u het eens met ons advies, dan dienen wij de offerteaanvraag voor u in bij de geldverstrekker van uw keuze. Na acceptatie van het voorstel draagt de adviseur uw dossier over aan een binnendienstmedewerker, die de voortgang van uw aanvraag in de gaten houdt.

4. Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en akkoord zijn bevonden door de geldverstrekker, is het tijd om naar de notaris te gaan. Wij hebben contacten met verschillende partijen, waar u als klant van kunt profiteren.

5. Beheer en nazorg

Als u bij de notaris de hypotheekakte en eigendomsakte heeft ondertekend, is het hypotheektraject afgerond en bent u officieel de nieuwe eigenaar van de woning. Maar dat betekent niet dat wij niet meer voor u klaarstaan.

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf eenlocatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak