Dit kan uw hypotheekadviseur voor u doen

Goed en betrouwbaar hypotheekadvies kan u tijdens de looptijd van uw hypotheek veel geld besparen. Neem de tijd voor het kiezen van een hypotheek. De looptijd is vaak lang, dus het zou zonde zijn als u verkeerd kiest. Gelukkig zijn er de onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis om u te helpen bij het maken van de veiligste keuze.

Welke hypotheek past bij u?

 

Uiteraard is het fijn om wat te kiezen te hebben, maar het gevaar bestaat dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan onze adviseurs u graag bij. En u geeft aan wat uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor zekerheid of wilt u juist meer flexibiliteit?

Wij geloven dat de enige juiste keuze voor hypotheekadvies de veiligste keuze is. Vertrouw daarom op de adviseurs van Vereniging Eigen Huis. Zij vergelijken bijna 40 aanbieders met elkaar en adviseren u welke hypotheek bij welke geldverstrekker het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden. De keuze voor een hypotheek wordt tenslotte door meer bepaald dan alleen de laagste rente. De voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Onze adviseurs kennen de hypotheekmarkt als geen ander en kunnen u precies vertellen welke geldverstrekker het beste bij uw situatie past. 

Van advies tot passeren bij de notaris

 

Wij helpen u niet alleen op weg, maar begeleiden u tijdens het gehele traject. Van het eerste advies tot het passeren bij de notaris. Zelf kunt u uw aanvraag 24/7 online volgen via ons klantportaal. Hier kunt u ook snel en eenvoudig de benodigde gegevens voor de bank aanleveren. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling naar de banken.

Direct bijbehorende verzekeringen afsluiten? Hulp bij de keuze voor een goede taxateur of notaris? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag, maar onze adviseurs wel. Vertrouw daarom op hun kennis en kunde en kies voor Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis. De veiligste keuze voor hypotheekadvies.

 

Ga naar de volgende stap

Heeft u een hypotheekadviseur gekozen en een advies ontvangen? Dan komt vanaf dat moment ook de bank in beeld. 

Ga verder naar Offerteaanvraag en bemiddeling