Wat uw hypotheekadviseur voor u kan doen

Goed, onafhankelijk hypotheekadvies kan u tijdens de looptijd van uw hypotheek veel geld besparen. Ga daarom niet overhaast te werk met de keuze voor een hypotheek. De looptijd is vaak lang, dus het zou zonde zijn als u de verkeerde keuze maakt. De onafhankelijke hypotheekadviseurs van Vereniging Eigen Huis helpen u graag de juiste keuze te maken.

Welke hypotheek past bij u?

Uiteraard is het fijn om wat te kiezen te hebben, maar het gevaar bestaat dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom staan onze adviseurs u graag bij. U geeft aan wat uw wensen, eisen en mogelijkheden zijn voor een hypotheek. Gaat u bijvoorbeeld voor zekerheid of wilt u juist meer flexibiliteit?

De adviseur vergelijkt alle aanbieders met elkaar en adviseert u welke hypotheek bij welke geldverstrekker het best past bij uw wensen en mogelijkheden. De keuze voor een hypotheek wordt tenslotte door meer bepaald dan alleen de laagste rente. De voorwaarden zijn minstens zo belangrijk. Onze adviseurs kennen de hypotheekmarkt als geen ander en kunnen u precies vertellen welke geldverstrekker het best bij uw situatie past.

Van advies tot passeren bij de notaris

Wij begeleiden u bij het gehele traject. Van het advies tot het passeren bij de notaris. Zelf kunt u uw aanvraag 24/7 online volgen met ons klantportaal. Hier kunt u ook snel en eenvoudig de benodigde gegevens voor de bank aanleveren. Wij zorgen vervolgens voor een correcte afhandeling naar de banken.

Wilt u direct bijbehorende verzekeringen afsluiten? Hulp bij de keuze voor een goede taxateur of notaris? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een hypotheek afsluiten doet u niet iedere dag. Onze adviseurs wel. Vertrouw daarom op de kennis en kunde van Eigen Huis Hypotheekadvies.

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een locatie, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak

Ga naar de volgende stap

Heeft u een keuze voor een hypotheekadviseur gemaakt en een advies ontvangen? Dan komt vanaf dat moment ook de bank in het spel.

Ga verder naar Offerteaanvraag en bemiddeling