Ga goed voorbereid het gesprek in

Tijdens het oriëntatiegesprek maken we graag kennis met u. En we kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent wat wij voor u kunnen doen. Ga goed voorbereid dit gesprek in, zodat u op basis van de juiste informatie kunt afwegen of u een van onze adviseurs uw hypotheek wilt laten regelen.

Checklist hypotheekadviesgesprek

Hoe weet u of u goed advies krijgt van uw adviseur? Met de Eigen Huis Hypotheekadvies checklist houdt u zelf de regie over het adviesgesprek. Neem de checklist mee naar het adviesgesprek. Vink af welke onderwerpen aan de orde zijn gekomen en u weet wat nog niet is besproken. Aarzel vervolgens niet om uw adviseur daarnaar te vragen.

Download checklist

Kosten hypotheekadvies

Hypotheekadvies via Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk hypotheekadvies in uw belang én zonder verrassingen achteraf.  Wij vinden het belangrijk dat u vooraf exact weet wat het afsluiten van een hypotheek of een andere aanvullende dienst bij ons kost en wat u daarvoor van ons mag verwachten. Daarom werken wij met vaste tarieven.

De kosten op een rij

Online klantportaal

Eigen Huis Hypotheekadvies maakt gebruik van een online klantportaal, waarmee u altijd en overal inzicht heeft in de status van uw hypotheekaanvraag. Ook kunt u hier de benodigde documenten voor uw hypotheek uploaden.

Zodra u een afspraak heeft gemaakt voor een oriënterend gesprek ontvangt u de inloggegevens voor uw persoonlijke pagina. Ter voorbereiding van u én de adviseur vragen we u al enkele zaken aan te leveren voordat het eerste gesprek plaatsvindt. Hoe vollediger u bent in uw wensen en mogelijkheden, hoe relevanter dit eerste gesprek is. En dat helpt u om een goede keus voor een adviseur te maken.

Direct naar het klantportaal

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een vestiging, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak

Ga naar de volgende stap

Benieuwd wat een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis voor u kan betekenen?

Ga verder naar Analyse en advies