Goed voorbereid het gesprek in

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken. Zo krijgt u ook een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor u kunnen doen. Hier leggen we uit hoe u zich zo goed mogelijk kunt voorbereiden, zodat u op basis van de juiste informatie kunt beslissen of u uw hypotheek wilt laten regelen door onze adviseurs.

Checklist hypotheekadviesgesprek

Hoe weet u of u goed advies krijgt van uw adviseur? Met de checklist van Vereniging Eigen Huis heeft u zelf de regie in handen. Neem de checklist mee naar het adviesgesprek en vink de onderwerpen af die aan bod zijn gekomen. Aarzel vervolgens niet en u weet wat nog niet is besproken. Aarzel vervolgens niet om uw adviseur te vragen naar zaken die nog niet besproken zijn.

Download checklist

Kosten hypotheekadvies

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis is onafhankelijk hypotheekadvies in uw belang en zonder verrassingen achteraf. Kortom: de veiligste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren precies weet wat het afsluiten van een hypotheek of een andere aanvullende dienst bij ons kost en wat u daarvoor mag verwachten. Daarom werken wij met vaste duidelijke tarieven.

De kosten op een rij

Online klantportaal

Hypotheekadvies van Vereniging Eigen Huis maakt gebruik van een online klantportaal. Daarmee heeft u altijd en overal inzicht in de status van uw hypotheekaanvraag. Ook kunt u hier de benodigde documenten voor uw hypotheek uploaden.

Zodra u een afspraak heeft gemaakt voor een oriënterend gesprek ontvangt u de inloggegevens van uw persoonlijke pagina. Ter voorbereiding van u en de adviseur vragen we u al enkele zaken aan te leveren voor het eerste gesprek. Hoe vollediger u bent in uw wensen en mogelijkheden, hoe relevanter dit gesprek is. En dat helpt u weer om de juiste keuze te maken.

Direct naar het klantportaal