Hypotheken

Een hypotheek is een lening waarmee u uw eigen huis koopt. Gedurende de looptijd van de hypotheek betaalt u maandelijks een bedrag aan hypotheekrente, een bedrag voor de aflossing en eventueel premie voor de verzekeringen. 

Wilt u een hypotheek afsluiten, dan kunt u hiervoor een hypotheekadviseur in de arm te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een onafhankelijke adviseur via Vereniging Eigen Huis. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en begeleiden u op deskundige wijze bij de financiering van uw nieuwe woning.

Maak een afspraak

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Kom er snel en eenvoudig achter wat u kunt lenen voor de aankoop van een woning of maak een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur via Vereniging Eigen Huis. 

Direct afspraak maken

Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies waarbij uw belang voorop staat? Maak direct online een afspraak met een van de adviseurs via Vereniging Eigen Huis.

Een volgende stap

U bent aan de volgende stap toe in uw wooncarrière. U heeft een ander huis op het oog en gaat uw huidige woning verkopen. Wat zijn de afwegingen en mogelijkheden?

Extra aflossen

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? Hoe weet u dan of dit in uw geval aantrekkelijk is?

Betaal niet te veel rente

Banken maken onnodig veel overwinst op de hypotheekrente. Wij vinden dat onacceptabel en dringen aan op een verbod én hoge boetes wanneer banken zich hier niet aan houden.

Lees meer
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden