Afspraak maken Koopcontractbeoordeling

Voorkom verrassingen en laat je koopcontract beoordelen door een juridisch expert. Zo kun je met een gerust hart een handtekening zetten.

Plan je Koopcontractbeoordeling in

Het maken van een afspraak bestaat uit twee stappen: bij stap 1 kan je een datum/tijdstip kiezen met daarbij je persoonlijke gegevens en vervolgens krijg je bij stap 2 de mogelijkheid om vragen en/of opmerkingen door te geven en kan je je koopcontract uploaden.

Let op: het gaat nadrukkelijk alleen om het beoordelen van een koopcontact van een bestaande woning.

Deze dienstverlening is beschikbaar voor leden van Vereniging Eigen Huis. Nog geen lid? Geen probleem. Bekijk meer informatie over het lidmaatschap.

Stap 1 van 2: maak een afspraak

Selecteer hieronder een datum en tijdstip, vul vervolgens je gegevens in en klik op 'Afspraak bevestigen'.

Vind je geen geschikte tijd? Neem dan telefonisch contact op met ons secretariaat op 033-4507687.

Het is ook mogelijk een beoordeling in het Engels te doen, de extra kosten hiervan zijn €50. Je kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met ons secretariaat op bovenstaand nummer.

Stap 2 van 2: uploaden bestanden

Voor een goede beoordeling hebben we ook je koopcontract nodig. Je kunt ook nog de lijst van zaken, eigendomsakte, vragenlijst verkoop woning en/of de kadastrale kaart toevoegen.

Voor de goede orde vragen we je hier nogmaals om je (achter)naam en je e-mailadres. Let op: je ontvangt geen bevestiging dat de documenten zijn ge-upload.