9052-veh-vrouw-laptop-desktop

Met kennis je koop-aannemingsovereenkomst beoordelen

De koop-aannemingsovereenkomst is een juridisch document. Niet iedereen lukt het om dit zelfstandig goed te beoordelen en dat begrijpen we heel goed. Om deze reden biedt Vereniging Eigen Huis de mogelijkheid om dit contract voor je te beoordelen. Een Juridisch expert kijkt met je mee zodat je duidelijkheid krijgt over jouw rechten en plichten.

Telefonische bespreking met jurist

Na ontvangst van het contract  bestudeert één van onze juristen zorgvuldig het contract. Wij streven ernaar om dit binnen vijf werkdagen na ontvangst van de stukken te doen. Na bestudering van het koopcontract bespreekt de jurist de bevindingen telefonisch met je. Zo weet je precies waar je aan toe bent.  

  • Inzicht in de afspraken uit de koop-aannemingsovereenkomst in begrijpelijke taal
  • Voorstellen voor contractwijzigingen ter verbetering van jouw rechtspositie
  • Tips voor de onderhandeling

Hoe laat ik mijn Koop-aannemingsovereenkomst beoordelen?

Je kunt de Koop-aannemingsovereenkomst Beoordeling online aanvragen. Download het opdrachtformulier en stuur het ingevulde formulier naar contracten@eigenhuisadvocaten.nl

Na ontvangst van het opdrachtformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een terugbelafspraak in te plannen voor het doornemen van het contract. De afspraak voor de telefonische bespreking wordt met jou gemaakt door het secretariaat Juridisch Bureau.

Deze dienstverlening is beschikbaar voor leden van Vereniging Eigen Huis. Nog geen lid? Geen probleem. Voor afname kan je lid worden.

De kosten

Het beoordelen van een gecombineerde koop- aannemingsovereenkomst duurt over het algemeen 2 tot 3 uur (inclusief telefonische bespreking). Betreft het een beoordeling van twee losse overeenkomsten (het koopcontract en een aannemingsovereenkomst), houd dan rekening met 3 uur (inclusief telefonische bespreking).

  • Het tarief bedraagt  €185 per uur (incl. btw)

In 4 stappen duidelijkheid over je koop-aannemingsovereenkomst

Vereniging Eigen Huis

1  Download opdrachtformulier

Vereniging Eigen Huis

2  Plan een afspraak in

Vereniging Eigen Huis

3  Persoonlijk gesprek

Vereniging Eigen Huis

4  Stel wijzigingen voor

Veelgestelde vragen

Moet ik lid van Vereniging Eigen Huis zijn?
Al onze dienstverlening is voor leden. Nog geen lid, geen probleem. Een lidmaatschap kost nog geen dertig euro per jaar voor particulieren en vijfenzestig euro voor een VvE.
Hoe gaat het maken van de afspraak in zijn werk?
Na ontvangst van de stukken nemen wij telefonisch contact met je op. Het Secretariaat Juridisch Bureau maakt in overleg een terugbelafspraak met de jurist die het contract beoordeelt.
Hoelang duurt het voordat het contract met mij wordt besproken?
De bespreking van jouw contract(en) vindt gemiddeld vijf werkdagen na ontvangst van de opdracht plaats op het met jou afgesproken tijdstip.
Waaruit kunnen eventuele vervolgstappen bestaan?
Op basis van de terugkoppeling van de bevindingen krijg je telefonisch voorstellen voor contractwijzigingen ter verbetering van jouw rechtspositie. Indien van toepassing krijg je tips voor de onderhandeling.
Kunnen er extra kosten volgen?
Deze dienstverlening is op basis van uurtarief. Indien de verwachting is dat de jurist meer dan 3 uur nodig heeft, dan wordt dit met je besproken.
Annuleren opdracht
Onze juristen besteden veel tijd en zorg aan het nakijken van jouw contract. Als je de telefonische bespreking wilt annuleren, kan dat uitsluitend telefonisch tot drie werkdagen van tevoren bij ons secretariaat Juridisch Bureau via (033) 450 76 87. Anders brengen wij de door ons gemaakte kosten in rekening.