Koopcontractscan

Krijg inzicht in jouw koopcontract

Sta je op het punt een huis te kopen? En moet je alleen je koopcontract nog tekenen? Doe dan de gratis Koopcontractscan.  Ontdek in enkele minuten of je koopcontract voldoet aan de standaarden van de model koopovereenkomst. 
  • Je ziet direct of jouw koopcontract afwijkt
  • Meer zekerheid over jouw koopcontract
  • Binnen enkele minuten resultaat
  • Advies voor eventuele vervolgstappen

Je koopcontract tekenen

Een belangrijke stap op weg naar je nieuwe huis is het koopcontract. Meestal stelt de verkoopmakelaar deze op aan de hand van een model koopovereenkomst. Zo wordt gewaarborgd dat alle afspraken tussen koper en verkoper eerlijk worden vastgelegd.

Wordt er iets gewijzigd in een model koopovereenkomst? Dan hoort dit duidelijk aangegeven te worden. Dit gebeurt in de praktijk lang niet altijd. En dat kan grote gevolgen hebben voor jou als koper. We raden je aan je koopcontract zorgvuldig door te nemen, zodat je weet waarvoor je tekent.

Wat krijg je met de gratis Koopcontractscan?

De Koopcontractscan vergelijkt jouw koopcontract digitaal met de model koopovereenkomst. Is iets gewijzigd, toegevoegd of doorgehaald? Dan wordt dit meteen opgespoord. Je ontvangt vervolgens de resultaten van de scan en advies over eventuele vervolgstappen in een persoonlijk rapport.

Hoe werkt het?

Vereniging Eigen Huis

1  Online aanmelden

Vereniging Eigen Huis

2  Uploaden contract

Vereniging Eigen Huis

3  Ontvang je scan

Vereniging Eigen Huis

4  Bepaal je vervolgstappen

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Bekijk hier het gehele overzicht van onze mogelijkheden om zekerheid te krijgen over je koopcontract.