De kandidaten voor de ledenraad 2020-2024 zijn bekend. Nu ben jij aan zet. Stem op de kandidaat van je keuze. Dat kan van 1 april tot 1 mei 2020. De onafhankelijke verkiezingsorganisatie Inkesta faciliteert het stemproces en ziet erop toe dat het eerlijk verloopt. Uiteraard kun je erop rekenen dat jouw gegevens en stem veilig zijn binnen de online omgeving van Inkesta.

De ledenraadsverkiezingen: hoe werkt het?

Vereniging Eigen Huis

1  Open het stemprogramma van Inkesta

Vereniging Eigen Huis

2  Lees de profielen van de kandidaten door

Vereniging Eigen Huis

3  Stem op de kandidaat van je keuze

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de ledenraadsverkiezingen?
Je kunt je stem uitbrengen van 1 april tot 1 mei 2020.
Hoe breng ik mijn stem uit?

Je stem uitbrengen is heel eenvoudig. Open het stemprogramma, lees de profielen van de kandidaten en breng je stem uit. 

Voor het uitbrengen van een stem moet je inloggen in de verkiezingstool. Dit kan met je lidnummer van Vereniging Eigen Huis en postcode. Je kunt één stem uitbrengen, deze is achteraf niet meer te wijzigen.

Wil je je stem liever niet digitaal uitbrengen? Neem dan contact met ons op om een papieren stembiljet thuisgestuurd te krijgen.   

Is mijn stem anoniem?
Ja, deze is anoniem. Het gebruik van de kandidaatstellingstool wordt gemonitord door Inkesta, een extern bureau dat garant staat voor de anonimiteit. Inkesta ontvangt geen persoonsgegevens. 
Waar vind ik meer informatie over de kandidaten?
Elk lid dat zich kandidaat stelt heeft een profiel in de online verkiezingstool. Hier stelt de kandidaat zich voor en is een motivatie te lezen. 
Wanneer is de uitslag bekend?
De verkiezing duurt tot 1 mei 2020. De uitslag wordt medio mei bekendgemaakt.
Wat houdt de ledenraad in?
Wat zijn de bevoegdheden van de ledenraad? Hoeveel tijd kost lid zijn van de raad en wie zitten er nu in? Lees alles over de ledenraad ›

Meer over Vereniging Eigen Huis

Wat doet de ledenraad?

Wat zijn de taken en bevoegdheden van de ledenraad? En wie hebben nu zitting in de raad? Over de ledenraad

Organisatie

Wij zijn een vereniging voor en door leden. Wat betekent dat in de praktijk voor onze organisatie en hoe vullen we dat in? Over de organisatie

Geschiedenis

Vereniging Eigen Huis is in 1974 opgericht. Lees hier wat we samen hebben bereikt in de ruim 40 jaar dat we bestaan. onze geschiedenis