Acceptgiro verdwijnt

Landelijk vervalt de acceptgiro per 1 juni 2023 als betaalmiddel. Dit betekent ook dat de contributie voor Vereniging Eigen Huis vanaf die datum niet meer per acceptgiro betaald kan worden.

Waarom verdwijnt acceptgiro?

De eigenaar van de acceptgiro heeft besloten te stoppen met dit betaalmiddel. De reden hiervan is dat het gebruik ervan de afgelopen jaren flink is afgenomen. Het gevolg hiervan is dat ook de contributie voor Vereniging Eigen vanaf die datum niet meer per acceptgiro kan worden betaald. Dat geldt voor zowel voor de individuele lidmaatschappen als de contributie voor Vereniging van Eigenaren (VvE).

Andere manier van bankoverschrijving

Het blijft wel mogelijk de contributie via bankoverschrijving te betalen. Hoe dat er precies gaat uitzien, zijn we aan het onderzoeken. Op deze pagina houden we je op de hoogte.

Kies voor gemak met automatische incasso

Weet je dat je ook via automatische incasso kunt betalen? Hiermee maak je het jezelf gemakkelijk. Bovendien betaal je dan geen administratiekosten.

Regel de machtiging eenvoudig met een druk op de knop.

Hou hiervoor je e-mailadres of lidnummer en wachtwoord bij de hand. Log in en je kunt je gegevens wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan. Ben je jouw wachtwoord vergeten of heb je er nog geen? Dan kun je na de klik een (nieuw) wachtwoord aanvragen.

Machtiging automatische incasso

Doe je voordeel met deze diensten