Lidmaatschap VvE

Ook een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan lid worden van Vereniging Eigen Huis. 

De voordelen van het VvE-lidmaatschap

  • Speciale VvE-lijn met gratis kortdurend telefonisch juridisch, financieel, fiscaal en bouwtechnisch advies. Als bestuurder en/of voorzitter kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag van 09.00-21.00 uur en vrijdag van 08.30-16.30 uur.
  • 24 uur per dag gratis toegang tot onze kennisbank en website met informatie op juridisch, financieel, fiscaal en bouwtechnisch advies.
  • Snel en duidelijk op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving op VvE-gebied. Wij vertegenwoordigen de belangen van VvE’s in Den Haag. Zo hebben wij ons er hard voor gemaakt, dat de reserveringsverplichting die voor VvE’s vanaf 1 januari 2018 geldt, niet door de overheid kan worden afgedwongen maar een VvE- aangelegenheid blijft. Ook hebben wij er mede voor gezorgd dat VvE’s geen leverancier meer zijn in de zin van de Warmtewet.
  • 10 keer per jaar het Eigen Huis Magazine.
  • 4 keer per jaar een e-mail nieuwsbrief met nieuws en tips voor de VvE.
  • Bij een nieuwbouwappartement kunt u bij ons een opleveringskeuring van de gemeenschappelijke ruimten boeken (prijs op aanvraag).
  • Wij kunnen voor u een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) opstellen. Met een MJOP krijgt de VvE een goed inzicht in de bouwkundige staat en advies over het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten. En weet de VvE hoe groot het verplichte reservefonds voor onderhoud moet zijn. Ons MJOP kunt u verwerken in Twinq.
  • Wij bieden een rechtspositiebepaling en juridische bijstand voor de VvE tegen een standaarduurtarief van € 149, voor zaken tussen de VvE en een zakelijke wederpartij.
  • VvE’s krijgen korting op het VvE-verzekeringspakket van Centraal Beheer Achmea met goede voorwaarden en aantrekkelijke tarieven.

Wat kost een VvE-lidmaatschap?

Voor slechts € 57 per jaar via automatische incasso bent u al als VvE lid van ons. Buiten automatische incasso om brengen wij € 1,70 aan administratiekosten in rekening. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Lees hier de regels voor het lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis door de VvE

Word lid als VvE  

Individueel lidmaatschap voor appartementseigenaren

Binnen het VvE-lidmaatschap kunt u (als bestuurder en/of voorzitter) alleen VvE-gerelateerde vragen stellen en diensten afnemen speciaal voor VvE’s. Het is daarom zeker nuttig om ook individueel lid te worden als appartementseigenaar. Bekijk hier de voordelen van een individueel lidmaatschap. Als appartementseigenaar kunt u daarnaast ook ons gratis e-book appartement en koopcontract appartement kopen downloaden.

Wat kost een individueel lidmaatschap?

Voor een lidmaatschap betaalt u slechts € 27 per jaar (automatische incasso). Voor andere betaalwijzen bedraagt de contributie € 28,70 per jaar (€ 1,70 administratiekosten).

Word individueel lid

 

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid