Voor VvE'sContact
BackNieuws

Week van de starter maakt wegwijs op woningmarkt

Wie voor het eerst een huis wil kopen of huren staat voor belangrijke keuzes. Voor wie goed beslagen ten ijs wil komen organiseert Vereniging Eigen Huis samen met onder meer het ministerie van Binnenlandse Zaken van 28 september tot 4 oktober 2020 de Week van de Starter.

Starters op de woningmarkt hebben veel vragen over hun eerste woning. Hoeveel mag een huis kosten? Hoeveel kun je verantwoord lenen? Of wordt het toch huren? Antwoorden zijn te vinden bij verschillende organisaties en bronnen. Het is daarom moeilijk om snel een compleet overzicht te krijgen van de mogelijkheden die je als starter hebt.

Nieuwe website

Tijdens de Week van de Starter geven we antwoord op prangende startersvragen en bundelen we de informatie op een centrale website: www.startenopdewoningmarkt.nl. Daarnaast organiseren we verschillende online events voor starters. Denk aan een startersspreekuur, webinars en mini-hoorcolleges. Zie hier wat wij doen tijdens de Week van de Starter “Je eerste huis vinden is een belangrijke stap en daar komt veel bij kijken”, zegt Cindy van de Velde, directeur van Vereniging Eigen Huis. 

“Wij helpen starters met goede informatie en persoonlijk advies waar je echt wat aan hebt. Bij de politiek strijden we voor een betere positie van starters. Want zij verdienen een eerlijker kans.” De Week van de Starter is een initiatief van Vereniging Eigen Huis, het ministerie van Binnenlandse Zaken, SVn, Aedes, Nederlandse Vereniging van Banken, Verbond van Verzekeraars, NVM, VBO, VastgoedPro, De Hypotheekshop en NHG. Lees het persbericht over de Week van de Starter

Tags

Starter

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube