menu

Vakschilder nodig? Achteraan aansluiten

Huizenbezitters halen schade in

Wie binnenkort een vakschilder nodig heeft, kan beter zo snel mogelijk beginnen met zoeken. Huizenbezitters halen de schade in, waardoor goede vaklui weer omkomen in het werk. 

Gevolg van grotere vraag naar schilders dan aanbod

Dit jaar heeft de vakman - van timmerman, schilder tot stukadoor - het extreem druk. De afgelopen jaren hebben ze overigens niet stil gezeten, maar de particuliere woningmarkt én de economie trekt na de crisis enorm aan. Het laatste kwartaal van 2017 is niet voor niets een record aantal huizen verkocht (onderzoek CBS en Kadaster). Als deze lijn doorzet, worden de agenda’s van de schilders alleen nog maar drukker en is de kans reëel dat de uurtarieven ook stijgen door de toegenomen vraag naar vaklui.  

Tijd voor schilderwerk? Start met oriënteren

Schilderwerk beschermt tegen weer en wind. Is de buitenboel van uw woning toe aan een nieuwe verflaag? Start op tijd met oriënteren. Via Eigen Huis Schilderservice krijgt u topkwaliteit voor een scherpe prijs met de beste garantie. En voor de snelle beslisser kan de woning er dit voorjaar weer tegen! Vraag vandaag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via onze Schilderservice.

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid