menu

Vakschilder nodig? Achteraan aansluiten

Vereniging Eigen Huis helpt huiseigenaren met het onderhouden van hun woning. (Buiten)schilderwerk is een van de meest voorkomende en meest uitbestede onderhoudsklussen. Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van uw woning. Naast onze Eigen Huis Schilderservice bieden we praktische informatie en adviezen over onderhoud van het schilderwerk van uw woning.

Huizenbezitters halen schade in

Wie binnenkort een vakschilder nodig heeft, kan beter zo snel mogelijk beginnen met zoeken. Huizenbezitters halen de schade in, waardoor goede vaklui weer omkomen in het werk. 

Gevolg van grotere vraag naar schilders dan aanbod

Dit jaar heeft de vakman - van timmerman, schilder tot stukadoor - het extreem druk. De afgelopen jaren hebben ze overigens niet stil gezeten, maar de particuliere woningmarkt én de economie trekt na de crisis enorm aan. Het laatste kwartaal van 2017 is niet voor niets een record aantal huizen verkocht (onderzoek CBS en Kadaster). Als deze lijn doorzet, worden de agenda’s van de schilders alleen nog maar drukker en is de kans reëel dat de uurtarieven ook stijgen door de toegenomen vraag naar vaklui.  

Tijd voor schilderwerk? Start met oriënteren

Schilderwerk beschermt tegen weer en wind. Is de buitenboel van uw woning toe aan een nieuwe verflaag? Start op tijd met oriënteren. Op zoek naar een vakschilder die topkwaliteit schilderwerk levert met lange garantie en voor een goede prijs? Maak dan gebruik van onze Eigen Huis Schilderservice. Eigen Huis Schilderservice wordt gewaardeerd met een 8,2 (ruim 8.000 mensen hebben al gebruikgemaakt van deze dienst). Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.