Onze partners

Vereniging Eigen Huis werkt samen met onder meer Feenstra en FBTO. Zo kunnen we wonen duurzaam en betaalbaar houden.

Feenstra Cv-ketels, ketelonderhoud en ventilatieonderhoud

Voor Cv- ketels, ketelonderhoud en ventilatieonderhoud heeft Feenstra een lange en rijke geschiedenis. Feenstra is deskundig en biedt een eerlijke prijs. Voor leden met voordeel.

FBTO verzekering

Vereniging Eigen Huis biedt verzekeringen van FBTO met korting aan; 10 % ledenkorting op de woonverzekeringen - inboedel, opstal en aansprakelijkheid - en 5 % op rechtsbijstand, auto-, reis- en aanvullende zorgverzekeringen.

Wat is dat huis waard?

Krijg snel en voordelig inzicht in de waarde van een huis met de tool van Calcasa. Binnen enkele minuten een reƫle prijs zonder hoge taxatiekosten.

Taxatierapport van NTS

Om een hypotheek aan te kunnen vragen heeft u een taxatierapport nodig. Een taxatierapport van NTS voldoet aan alle eisen. Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen korting.

Gaslicht.com

Er is veel concurrentie op de energiemarkt en er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen van energieleveranciers. Met de energieprijsvergelijker staat alles op een rijtje.

Centraal Beheer Achmea (voor VvE)

Bij een appartement kopen krijg je te maken met een VvE. Hiervoor zijn specifieke producten en diensten beschikbaar. Gemak gecombineerd met voordeel.