Allround zelfstandig bouwkundig adviseurs

Eigen Huis Bouwkundig Advies (EHBA) is de keuringsorganisatie van Vereniging Eigen Huis. Wij zijn het grootste keuringsbedrijf van woonhuizen in Nederland. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een keuring te kunnen garanderen bemiddelen wij deze keuringen in een landelijk dekkend netwerk van zelfstandige adviseurs, aangesloten bij EHBA. 

Als zelfstandig bouwkundig adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keuringen in opdracht van de leden van Vereniging Eigen Huis. Deze keuringen zullen variëren van bouwtechnische keuringen en opleveringskeuringen tot het opstellen van meerjarenplanningen. Je voert keuringen uit voor de consument (de eigenwoningbezitter), zowel in de nieuwbouw als bestaande bouw. 

Wie ben jij?

Een bouwkundig expert die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze leden voorziet van een kwalitatief hoogstaand keuringsadvies. Een klantgerichte, enthousiaste en accurate adviseur die als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van een bouwkundige opleiding, aangevuld met relevante werkervaring in de bouw en het keuren van woningen. Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van het Bouwbesluit en gerelateerde bouwregelgeving.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein.
  • Een aantrekkelijke interne opleiding.  
  • Een prima bemiddelingsservice tegen goede condities. 
  • Een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

Je bent beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal aanvragen. De keuringen kunnen binnen een straal van ca. 80 km vanaf je woonplaats worden ingepland. 

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Eigen Huis Bouwkundig Advies via 033-4507400. Direct solliciteren? Stuur dan een brief met curriculum vitae ter attentie van Natasja Willems, medewerker HR, naar sollicitatie@eigenhuis.nl. 

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid