Coördinator Telefoonverkeer
(24-32 uur per week)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 745.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.
Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum terecht met al hun vragen, problemen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop of het bezit van een eigen woning.


Coördinator Telefoonverkeer (trafficer)

Als coördinator Telefoonverkeer houd je toezicht op een efficiënt verloop van de verschillende verkeersstromen binnen het Informatie & Adviescentrum (I&AC). Je zorgt voor een goede bezetting van de verschillende teams binnen het I&AC door het registreren en analyseren van de instroomhistorie en maakt bijpassende roosters tezamen met het inplannen van verlof en opleidingen. Je bewaakt de dagelijkse operationele KPI’s, waaronder de wachttijden en zorgt voor de juiste capaciteit door de medewerkers continu op de juiste momenten en plaatsen in te zetten. Ten behoeve van het management maakt de coördinator Telefoonverkeer verschillende rapportages aan de hand van de gegevens uit het planningssysteem. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers I&AC met betrekking tot de roosters. Daarnaast draag je bij aan een continue verbetering van de productiviteit en efficiëntie van het I&AC.

Wie ben jij?

Je bent analytisch en hebt een sterk cijfermatig inzicht. Je blinkt uit in plannen en organiseren en hebt een op samenwerking gerichte werkhouding. Verder werk je resultaatgericht en zelfstandig.
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en over relevante werkervaring op het gebied van WFM.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een functie voor 24-32 uur per week, waarbij de werktijden liggen tussen 09.00 en 21.00 uur en je gemiddeld 1 avond per week ingeroosterd zal worden. Samen met de andere coördinatoren zorg je ervoor dat er een continue bezetting is van de planning.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Korrie van Houten, teammanager I&AC, te bereiken op 06-40027218. Vanaf 27 juli kan je Marlies Miksch, coördinator Telefoonverkeer, vragen om meer informatie op 06-41604145.

Direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie uiterlijk 20 augustus aanstaande naar sollicitatie@eigenhuis.nl ter attentie van Natasja Willems, medewerker HR.

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden