Vereniging Eigen Huis zoekt een Financieel specialist (40 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 745.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Strijdbaar, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

De afdeling

Het verstrekken van informatie en advies aan de leden is ‘core-business’ van Vereniging Eigen Huis. De afdeling Kennis vervult een spilfunctie hierin. Zij is inhoudelijk verantwoordelijk voor alle informatie en adviezen die via diverse kanalen van Vereniging Eigen Huis gepresenteerd worden. De afdeling werkt nauw samen met andere afdelingen van de vereniging. Zo verzorgt zij het kennismanagement van de vereniging en beheert in dat kader de kennisbank. De afdeling werkt onder andere samen met het Informatie & Adviescentrum en de afdeling Belangenbehartiging bij de uitwerking van de inhoudelijke lobby agenda en met de afdeling Marketing om campagnes te laden.

De functie

Als financieel specialist draag je er, in samenwerking met collega’s, aan bij dat verschillende afdelingen en medewerkers binnen de organisatie op de hoogte zijn van de juiste en meest recente financiële informatie. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de kennis van onze medewerkers bij ons Informatie & Adviescentrum
up-to-date is en ben je verantwoordelijk voor een deel van de content in de kennisbank en op de website. Het betreft zowel informatie over producten en diensten die in de markt worden aangeboden, als over ontwikkelingen op de financiële markt.

Wie ben jij?

Wij zoeken een financieel specialist met een afgeronde opleiding op HBO en/of WO niveau, maximaal 5 jaar ervaring en in het bezit van relevante Wft-diploma’s. Je bent goed op de hoogte van de regelgeving rondom de eigen woning en kunt hierbij een vertaalslag maken naar de belangen van onze leden. Ben jij in staat om jezelf als kennisdeskundige te positioneren in een kennisintensieve omgeving en ben je resultaatgericht? Zie jij het zitten om je verder te verdiepen in bredere financieel gerelateerde onderwerpen als digitalisering, blockchain en energie. Dan ben jij misschien wel onze nieuwe financieel specialist die ons financiële kennisteam kan versterken.

Wat bieden wij?

Een inspirerende professionele werkomgeving. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop de gelegenheid om je te ontwikkelen.
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Claudia Umlauf, afdelingsmanager Kennis, op 06-53520866. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.eigenhuis.nl.

Direct solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan uiterlijk 3 juli aanstaande jouw motivatie met Curriculum Vitae ter attentie van Natasja Willems, medewerker HR, naar sollicitatie@eigenhuis.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.