Helpdeskmedewerker Bouwkundig Advies
(20 - 32 uur per week)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 700.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Strijdbaar, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum  terecht met al hun vragen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop of het bezit van een eigen woning. In de functie van helpdeskmedewerker sta je leden telefonisch en schriftelijk te woord.

Als helpdeskmedewerker bouwkundig advies bied je zowel telefonisch als schriftelijk ondersteuning, begeleiding, informatie en advies aan leden op bouwkundig gebied. Waar mogelijk adviseer je onze leden proactief over de producten en diensten van Vereniging Eigen Huis. Je bent betrokken bij de leden en je geeft signalen van leden door binnen de organisatie. Voor je volledig aan het werk gaat als helpdeskmedewerker zul je een intern opleidingsprogramma volgen. De lengte en inhoud van de opleiding zijn afhankelijk van je ervaring en achtergrond.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, zelfstandige collega die het een uitdaging vindt om onze leden van juiste en volledige informatie te voorzien. Je bent leergierig, betrokken, strijdbaar en een teamworker. Klantgerichtheid is je op het lijf geschreven en je communicatieve en sociale vaardigheden zijn sterk ontwikkeld. Daarnaast handel je proactief en sta je open voor veranderingen. Je bent bekend met verschillende gesprekstechnieken. 

Je hebt goede bouwkundige kennis op MBO+ niveau. Je hebt relevanten en aantoonbare werkervaring op bouwkundig vlak. Ervaring in een klantcontactcenter is een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een functie voor 20 tot 32 uur per week. De werktijden liggen tussen 09.00 uur en 21.00 uur (van maandag tot en met donderdag) en tussen 9.00 uur en 16.30 uur op vrijdag, waarbij je flexibel wordt ingepland. Je ontvangt het rooster 2 weken van tevoren. Je zult (in eerste instantie) via het uitzendbureau bij de vereniging komen te werken. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Maria José González Sierra, via 06 53 58 02 38.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan een brief met curriculum vitae ter attentie van Natasja Willems, medewerker HR, naar sollicitatie@eigenhuis.nl

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden