Vereniging Eigen Huis zoekt voor minimaal 32 uur per week:

Marketeer Energie & Lastenverlichting

Vereniging Eigen Huis behoort met ongeveer 730.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stelt Vereniging Eigen Huis misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

De afdeling Marketing en Communicatie is verantwoordelijk voor strategie, onderzoek, ontwikkeling, marketing en communicatie van Vereniging Eigen Huis en haar diensten. Op basis van klantinzichten worden diensten (door)ontwikkeld en wordt invulling gegeven aan het lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis. De sector Marketing en Communicatie is vertegenwoordigd in het Strategisch Management Team van Vereniging Eigen Huis.

De marketeer die wij zoeken is verantwoordelijk voor de marketing van de diensten die vallen binnen het segment Energie & Lastenverlichting. Je ontwikkelt campagnes, mediastrategieën en zorgt voor een goede implementatie. Je wordt functioneel aangestuurd door de segmentmarketeer en valt hiërarchisch onder de afdelingsmanager Marketing en Communicatie. 

Wie ben jij?

Naast een HBO werk- en denkniveau heb je minimaal 5 jaar marketingervaring, je hebt commerciële affiniteit, je stroopt je mouwen op. Je beheerst het online-spel goed en begrijpt het medialandschap. Je hebt ervaring met het aansturen met media- en reclamebureaus en samenwerken met externe partners. Je bent ondernemend, creatief en analytisch. In een omgeving met veel meningen en grijstinten houd jij koers en hakt knopen door. Affiniteit met de energiemarkt is een pre. 

Wat bieden wij? 

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke fulltime functie tegen goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem contact op met Frank Postma, afdelingsmanager Marketing en Communicatie (06-20111240). Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan een uiterlijk 11 oktober a.s. een brief met curriculum vitae ter attentie van Natasja Willems naar sollicitatie@eigenhuis.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.