Vereniging Eigen Huis zoekt voor 40 uur per week een:

Technisch Applicatiebeheerder

Vereniging Eigen Huis behoort met meer dan 700.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Strijdbaar, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

De afdeling ICT Beheer draagt zorg voor de geautomatiseerde informatievoorziening binnen Vereniging Eigen Huis.

Wie ben jij?

Als Technisch applicatiebeheerder ben je de spin in het web. Naast het beheren van diverse web omgevingen en backoffice applicaties ligt de uitdaging als technisch applicatiebeheer vooral in de samenwerking van deze systemen.

Het is van groot belang dat je in staat bent een veel kennis over de omgeving tot je te nemen om zo een juiste analyse te kunnen uitwerken. Sterk analytisch vermogen is dan ook vereist voor deze functie. Je moet in staat zijn om zelfstandig problemen te analyseren. Dit gaat vaak samen met andere afdelingen zoals ontwikkeling en systeembeheer. Goede communicatieve vaardigheden zijn hierin dan ook van groot belang.

Je bent verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en het up & running houden van de applicaties. Vereniging Eigen Huis beschikt over een complexe ICT omgeving met als ‘kloppend hart’ een enterprise service bus die het berichtverkeer regelt tussen de website en de backoffice applicaties zoals Dynamics CRM en Navision. Ook ben je verantwoordelijk voor het deployen van releases, het analyseren en oplossen van productieverstoringen en het technisch up & running houden van de OTAP straat. Je vervult een technische spilfunctie tussen functioneel applicatie beheer, development en systeembeheer.

Naast HBO werk- en denkniveau heb je minimaal 3  jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van technisch applicatiebeheer.

Voor deze functie is de volgende ervaring vereist:

  • beheren van een SQL omgeving
  • SQL scripting
  • beheren van een soap omgeving en bijbehorende tooling zoals soa
  • werken binnen een OTAP omgeving
  • beheren van Microsoft Sharepoint
  • beheren van een web hosting omgeving (IIS, Apache)
  • schrijven van beheer scripts op basis van powershell, VB of andere standaard talen

Daarnaast heb je kennis van netwerk infrastructuur (DNS, Firewall,  protocollen) en van Microsoft Active directory domein (autorisaties, group policy’s).

Wat bieden wij? 

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke functie voor 40 uur per week tegen goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Hans van de Scheur, teammanager ICT Beheer a.i., telefoonnummer (033) 4507 604 of (06) 5568 05 70. Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatie met Curriculum Vitae ter attentie van Natasja Willems, medewerker HR, naar sollicitatie@eigenhuis.nl 

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden